|

Intel® Core™ processzorok üzleti célra

6. generációs Intel® Core™ processzor


Az Intel eddigi legjobb processzora

IntelMegérkeztek a számítógép-teljesítmény új mércéjét jelentő 6. generációs Intel® Core™ processzorok. Ez a villámgyors, gazdag funkciókészlettel rendelkező processzorcsalád beépített biztonsági szolgáltatásokat tartalmaz, és használatával a hatékonyságot, a kreativitást és a 3D játékélményt új szintre emelheti. A Windows® 10 új, izgalmas funkcióit kiszolgáló 6. generációs Intel® Core™ processzorok olyan eszközöket adnak az Ön kezébe, amelyekkel szabadjára engedheti fantáziáját, és felfedezheti a lehetőségeket.* Az Intel legjobb processzorai a közeljövőben az Intel® vPro™ technológiára épülő, vállalati szintű biztonsági és felügyeleti szolgáltatásokkal fognak bővülni.

További információ a 6. generációs Intel® Core™ processzorokról

Miért érdemes frissíteni?

Talán inkább úgy kellene feltenni a kérdést, hogy miért ne frissítené számítógépparkját a legújabb
Dell Latitude laptopokkal és OptiPlex asztali gépekkel, amelyek Intel® processzorokkal vannak felszerelve? A felmérések már megmutatták az öregedő hardverek gyakran figyelmen kívül hagyott kockázatait és költségeit. Lehet, hogy a hatékonyság, a biztonság és az IT-karbantartás terén nagyobb árat fizet, mint gondolná. 

Hatékonysági infografika

* A Techaisle tanulmánya: The Ageing PC Effect – Exposing Financial Impact for Small Business; 6 ország 736 kisvállalkozását lefedő felmérés, amely szerint a 4 évnél idősebb rendszerek üzemkiesése kétszer akkora, mint az újabbaké.

További információ a számítógép frissítéséről


Felügyelet és biztonságHamarosan elérhető felügyeleti és biztonsági megoldások: Intel® vPro™ technológia

Felhasználói megérdemlik a teljesítményt, a biztonságot és a vállalati szintű teljesítményt és technológiát, köztük a beépített biztonsági, adat- és identitásvédelmi megoldásokat, valamint a páratlan hálózati hozzáférést. Az Intel® vPro™ technológia biztosítja ezeket a biztonsági és felügyeleti szolgáltatásokat*
, amelyek jelenleg az 5. generációs Intel® Core™ processzorokon érhetők el. Ezek a szolgáltatások hamarosan elérhetők lesznek a 6. generációs termékeken is.
 • Nagy teljesítményű Intel® processzorok a hatékonyság növeléséért
 • Nagyvállalati szintű védelem az Intel® identitásvédelmi technológiájával, a teljes lemez titkosítására alkalmas megoldásokkal, az Intel® Digital Fence és még sok más szolgáltatásával.*
 • Távfelügyelet vezetékes és vezeték nélküli hálózatokon és minden eszköztípuson az Intel® Active Management (Intel® AMT) technológiájával.*
 • Intel® vezeték nélküli gigabites dokkoló a KVM modul automatikus csatlakoztatásával
További információ az Intel® vPro™ technológiáról


Mobil számítástechnika kompromisszumok nélkül

Vékony, könnyű, csendes és sokoldalú. A 14 nm-es gyártástechnológiával készített új, 6. generációs Intel® Core™ processzorok
kiváló teljesítményt és rendkívüli reakcióidőt nyújtanak a hordozható és ultrakompakt számítógépekben, és az akkumulátoros üzemidejük is lenyűgöző.*  
 • Energiatakarékos 4,5 W-os kivitel
 • Windows® 10 szolgáltatásokkal kompatibilis
 • 4K-kompatibilis HD grafikus vezérlő
További információ az Intel® Core™ M processzorokról
Mobil számítástechnika kompromisszumok nélkül

Új és erős mobil munkaállomásokÚj és erős mobil munkaállomások

Az Intel® Xeon® E3-1500M v5 processzor-termékcsaládra épülő mobil munkaállomásokkal bárhol kiélheti kreativitását, és együttműködhet másokkal. Az Intel® Xeon® processzorra épülő mobil munkaállomások még nagyobb megbízhatóságot, beépített biztonsági funkciókat és távfelügyeleti képességeket kínálnak.
 • Támogatja az Intel® vPro™ technológiát
 • Bővített I/O sávszélesség két PCIe sávhoz
 • Thunderbolt™3-támogatás
 • Hibajavító kódolást (ECC) alkalmazó memória
További információ a mobil munkaállomásokhoz elérhető Intel® Xeon® processzorokrólKevesebb kábel. Gyorsabb munka.* *

Minél kevesebb a kábel, annál hamarabb kezdhet a munkának. Azonnali konferenciabeszélgetésre és együttműködésre nyílik lehetősége, amelyhez bárki csatlakozhat a vezeték nélküli hálózaton keresztül. Az Intel® Unite™ szoftverrel ellátott OptiPlex Micro PC-kkel védett és felügyelhető találkozóhelyet létesíthet, ahol javul a csoportok közti kommunikáció, és akár valós idejű megosztásra, jegyzetelésre és fájlátvitelre is lehetőség van. A felhasználók eddig soha nem látott könnyedséggel csatlakozhatnak és oszthatják meg adataikat a felosztott kijelzőn. A megosztott adatokat feliratokkal láthatják el, sőt egyszerű húzással fájlokat is áthelyezhetnek.

Az íróasztalhoz visszatérve az Intel® vezeték nélküli dokkoló*
gondoskodik a folyamatosan hatékony munkavégzésről, lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mobileszközeiket USB, HDMI, DisplayPort és más csatlakozókon keresztül a munkahelyük perifériáihoz csatlakoztassák anélkül, hogy bármit be kellene dugniuk. A felhasználók így szinte észrevétlenül válthatnak mobil munkavégzésről irodai módra, időt takaríthatnak meg, és hatékonyabban dolgozhatnak.

További információ az Intel® Unite™ alkalmazásról

További információ az Intel® vezeték nélküli dokkolóról

 

Kevesebb kábel. Gyorsabb munka.


Kis vállalkozás. Nagy termelékenység.Kis vállalkozás. Nagy termelékenység.

A feltörekvő kisvállalkozások lelke az innováció és a rugalmasság. Tapasztalja meg az Intel® technológiával elérhető hatékonyságot. Akár az első számítógépeivel kísérletezik, akár a teljes irodát bővíti vagy mobilizálja, az Intel és a Dell által kínált eszközökkel és erőforrásokkal, valamint az ezekhez társuló szakértő segítséggel olyan megalapozott döntéseket hozhat, amelyek elősegítik vállalkozása védelmét és növekedését.

További információ arról, hogyan segítheti az Intel vállalkozása fejlődését


Processzorok összehasonlítása: http://ark.intel.com
6. generációs Intel® Core™ processzorok

Az Ultrabook, a Celeron, a Celeron Inside, a Core Inside, az Intel, az Intel embléma, az Intel Atom, az Intel Atom Inside, az Intel Core, az Intel Inside, az Intel Inside embléma, az Intel vPro, az Itanium, az Itanium Inside, a Pentium, a Pentium Inside, a vPro Inside, a Xeon, a Xeon Phi és a Xeon Inside az Intel® Corporation védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

 

5. generációs Intel® Core™ processzor

Nagyobb biztonság. Kevesebb vezeték. A nagy teljesítményű 5. generációs Intel® Core™ vPro™ processzorral működő eszközök védelmet biztosítanak vállalatának, és vezeték nélküli dokkolást és megjelenítést tesznek lehetővé a felhasználóknak.

Az 5. generációs Intel® Core™ vPro™ processzorral működő eszközök a felhasználók mobilitási igényeinek kiszolgálására és a vállalat biztonsági követelményeinek teljesítésére készültek. Válasszon a nagy teljesítményű kétfunkciós és Ultrabook™ eszközök közül, amelyeknek bámulatos akkumulátoros üzemidejével tovább maradhatnak hatékonyak a felhasználók. Az adatok, a személyazonosságok és a hálózati hozzáférés védelméről beépített szolgáltatások gondoskodnak.1 Az új digitális izolációs technológia titkosítja a vállalati adatokat, amikor a felhasználók a hálózaton kívül dolgoznak, emellett biztonságosan felügyelt tárolók gondoskodnak a szakmai és a személyes adatok elkülönített tárolásáról.1,6 A processzorok legújabb generációjával felhasználóinak kevesebb vezetékre lesz szükségük. A készülékek automatikusan dokkolhatók monitorokhoz, billentyűzetekhez és USB-kiegészítőkhöz az Intel® Wireless Gigabit technológiájával.6 Az Intel® Pro Wireless Display funkciónak köszönhetően a felhasználók kábelek nélkül, egyszerűen és biztonságosan csatlakozhatnak, és vetíthetik ki bemutatóikat a tárgyalóhelyiségekben.7 A szükséges platformstabilitás is biztosított, amelyet kiegészíti a távfelügyelet lehetősége, amellyel az eszközök bárhonnan nyomon követhetők és felügyelhetők.2,3 Számunkra ezt jelenti a hatékonyabb munkavégzés.

 

intel core
  

Intel® Core™ M vPro ™ és Core™ M processzorok

Megvalósult biztonság. Mozgásra tervezve. Az Intel® Core™ M vPro™ processzorra épülő kétfunkciós eszközök a teljesítmény, az akkumulátoros üzemidő és a biztonsági szolgáltatások optimális kombinációját nyújtják.

Az Intel® Core™ M vPro™ processzorra épülő kétfunkciós eszközök egyszerre pengevékony táblagépek és ultragyors laptopok, amelyek beépített biztonsági szolgáltatásokat kínálnak. Az üzleti kategóriás teljesítmény és az akkumulátoros üzemidő optimális kombinációját biztosítják, így a felhasználók hosszabb ideig maradhatnak hatékonyak, bárhol is kell dolgozniuk. A beépített biztonsági szolgáltatásoknak köszönhetően többé nem kell aggódnia az adatvédelem, a felhasználók személyazonossága és a hálózati hozzáférés miatt.1 Az Intel® Pro Wireless Display funkcióval a felhasználók kábelek nélkül, egyszerűen és biztonságosan csatlakozhatnak, és vetíthetik ki bemutatóikat a tárgyalóhelyiségekben.4 Ezekből az eszközökből egyszerre akár több ezret is nyomon követhet és felügyelhet távolról.2,3 Az Intel Core M vPro processzor „konfliktusmentesen”, tisztességes eljárásokkal, üzleti célra készül.5
  

Processzorok összehasonlítása: http://ark.intel.com

5. generációs Intel® Core™ processzorok

Az Ultrabook, a Celeron, a Celeron Inside, a Core Inside, az Intel, az Intel embléma, az Intel Atom, az Intel Atom Inside, az Intel Core, az Intel Inside, az Intel Inside embléma, az Intel vPro, az Itanium, az Itanium Inside, a Pentium, a Pentium Inside, a vPro Inside, a Xeon, a Xeon Phi és a Xeon Inside az Intel® Corporation védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

1. (Biztonságra vonatkozó nyilatkozat) Tökéletesen biztonságos számítógéprendszer nem létezik. Alkalmas processzort, chipkészletet, firmware-t és szoftvert igényel. További információkért forduljon a gyártóhoz vagy a kereskedőhöz.
2. (Intel ® vPro ™ Technology) Az Intel® vPro™ kifinomult technológia, amely beállítást és aktiválást igényel. A funkciók elérhetősége és az eredmények a hardver-, szoftver- és IT-környezet beállításától és konfigurációjától függnek. További információ: http://www.intel.com/technology/vpro.
3. (Intel ® AMT) Aktiválás és vállalati hálózathoz kapcsolódó rendszer, Intel® AMT-kompatibilis lapkakészlet, hálózati hardver és szoftver szükséges. Notebookok esetén előfordulhat, hogy az Intel AMT a gazdagép operációs rendszere által létrehozott VPN hálózaton keresztül, akkumulátoros használat esetén, alvó, hibernált vagy kikapcsolt állapotban nem vagy csak korlátozottan érhető el. Az eredmények a hardvertől, a beállításoktól és a konfigurációtól függnek. További információ: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-active-management-technology.html.
4. (Intel ® Wireless Display) Az Intel® Wireless Display funkcióval kompatibilis számítógép, táblagép, okostelefon, kompatibilis adapter és televízió szükséges hozzá. A 1080p felbontású és Blu-ray* vagy más, másolásvédelemmel ellátott anyagok lejátszása csak meghatározott Intel® processzorral ellátott számítógépen lehetséges. Érdeklődjön a számítógép gyártójánál. További információ: www.intel.com/go/widi.
5. (Konfliktusmentes) A „konfliktusmentes” kifejezés azt jelenti, hogy a készülék nem tartalmaz olyan ásványi anyagokat (ónt, tantált, volfrámot és/vagy aranyat), amelyek a Kongói Demokratikus Köztársaság (KDK) konfliktuszónáiból származnak, és így közvetlenül vagy közvetve a KDK vagy szomszédos országainak fegyveres csoportjait finanszíroznák. A „konfliktusmentes” kifejezést tágabb értelemben is használjuk mindazokra a beszállítókra, ellátási láncokra, fémkohókra és finomítókra, amelyek ásványianyag-forrásai nem konfliktuszónában találhatók, így nem finanszíroznak a KDK és a szomszédos országok közötti konfliktust.
6. (Általános technológia) Az Intel technológiák használatához kompatibilis hardverre, meghatározott szoftverre és szolgáltatások aktiválására lehet szükség. Forduljon a rendszer gyártójához vagy a kereskedőhöz.
7. (Pro WiDi) Tökéletesen biztonságos számítógép nem létezik. Az Intel® Pro Wireless Display hálózati biztonsági funkcióihoz vPro™ technológiával működő, 1080p, Blu-Ray vagy egyéb másolásvédett anyagok lejátszására alkalmas Intel® processzor, kompatibilis Intel® WiDi adapter és médialejátszó, Intel® WiDi támogatószoftver, valamint telepített grafikus illesztőprogram szükséges. Forduljon az eszköz gyártójához. További információ: www.intel.com/go/widi.

4. generációs Intel® Core™ processzor

A kis, közepes és nagy vállalatok különféle számítástechnikai igényeket támasztanak. Akár a biztonság erősítése, akár a költségek kézben tartása vagy a dolgozói hatékonyság növelése a cél, a 4. generációs Intel® Core™ processzorcsalád távoli felügyeleti lehetőséget, a nagyvállalatok rendszereibe integrálható biztonsági funkciókat és a felhasználói igényekhez intelligensen igazodó teljesítményt biztosít.

Intel Core processzor

4. generációs Intel® Core™ vPro™ processzorok üzleti PC-khez: beágyazott biztonság. Beépített nyugalom.*

Új hatékonyságnövelő technológiák

 • A nagyobb processzorteljesítmény és az új funkciók több üzleti platformon és innovatív kivitelben, többek között multifunkciós készülékekben, Ultrabook™ eszközökben, notebookokban, asztali gépekben, rendkívül kis helyigényű platformokon és táblaszámítógépekben elérhetők, mindenhol támogatva a felhasználók hatékonyságát.
 • Az Intel® virtuálisgép-vezérlő árnyékstruktúra technológiája jobb felhasználói élményt nyújt a virtualizált asztali számítógépeken.
 • Az Intel® tranzakciós szinkronizálási bővítményeivel és új utasításaival rendkívüli mértékben javítható az üzletiintelligencia-alkalmazások és a nagy adatfeldolgozási igényű alkalmazások teljesítménye és méretezhetősége.

Új, hardverrel segített biztonsági technológiák

 • Az Intel® platformvédelmi technológia* segíti a BIOS védelmét és támogatja a Windows 8 biztonságos és mért rendszerindítását, az Intel® OS Guard* pedig megkönnyíti a védekezést a jogosultságeszkalációs támadásokkal szemben.

Új felügyeleti funkciók IT-részlegeknek

 • A továbbfejlesztett KVM távvezérlés* mostantól akár 2560 × 1600 képpontos felbontást is támogat.
 • Az Intel® beállítási és konfigurálási szoftver legújabb verziójával gyorsan és könnyen beállíthatók a rendszerek.

   Kis reakcióidő  Beágyazott biztonsági funkciók és gyors reakció  
    Intel Core i3Intel Core i5Intel Core i7Intel Core i5 vProIntel Core i7 vPro

Megerősített biztonság és fejlett felügyelhetőség

Az Intel® beállítási és konfigurálási szoftverével gyorsabban beállíthatja az ügyfélgépeket, a távoli konfiguráció, valamint a diagnosztikai, izolációs és a fertőzött számítógépeket javító funkciók pedig intelligens megoldást tesznek lehetővé akkor is, ha a számítógépek nem válaszolnak.* *  NemNemNemIgenIgen
A hardveres, továbbfejlesztett KVM távvezérléssel saját billentyűzetével figyelheti az ügyfélszámítógépeket minden állapotukban*, anélkül, hogy el kellene hagynia asztalát.NemNemNemIgenIgen
Távolról feloldhatja a rendszerindítás előtti hitelesítést megkövetelő titkosított meghajtók zárolását és felügyelheti az adatok biztonságát, akár a kikapcsolt számítógépeken is.*  *NemNemNemIgenIgen
Hardverrel segített védelem a rosszindulatú szoftverekkel, a rootkitekkel és a jogosultságeszkalációs támadásokkal szemben.* *IgenIgenIgenIgenIgen
Megerősített titkosítású adatvédelem kiváló minőségű kulcsokkal és az érzékeny adatok védelme a számítógépek elvesztése vagy ellopása esetén.*  *  *IgenIgenIgenIgenIgen
A virtuális gépek védelme rendszerindításkor az indítási folyamat hardveres ellenőrzésével.*IgenIgenIgenIgenIgen
Gyorsabb virtuális asztali gépekGyorsabban reagáló és biztonságos környezetet kínálhat a felhasználóknak virtualizált asztali számítógépeken.* *NemNemNemIgenIgen
Jól reagáló, alkalmazkodó teljesítmény a nagyobb termelékenységhezAz Intel® Turbo Boost 2.0 technológiája szükség szerint az igényesebb feladatokhoz igazítja a teljesítményt, ezáltal gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.*NemIgenIgenIgenIgen
Az Intel® új AES utasításaival hardveresen gyorsított titkosítás és visszafejtés nagyobb hatékonyságot biztosít.*NemIgenIgenIgenIgen
Szépség és teljesítmény: a beépített grafikus rendszer kiváló vizuális teljesítményt és élesebb képet nyújt a multimédiás alkalmazásokban, a digitális tartalomkészítés és együttműködés során.* *IgenIgenIgenIgenIgen
A párhuzamos végrehajtás lehetővé teszi több feladat, például több irodai alkalmazás egyidejű kezelését a számítógépen, ezáltal hatékonyabb munkavégzést biztosít.*IgenIgenIgenIgenIgen
Azonnal használatba vehető. Mindig csatlakoztatva. Mindig naprakész. A reakcióidőt csökkentő technológiák hatékonyabbá teszik a felhasználók munkáját.*  *IgenIgenIgenIgenIgen
A többszálas szoftvereket kezelő gyorsítással nagy projektek és nagy adatfeldolgozási igényű feladatok kezelhetők, amilyenek például az üzletiintelligencia-alkalmazások és a közös munkavégzés.NemNemNemIgenIgen
Intelligens beruházásAz Intel® stabil rendszerkép (Intel® SIPP) programjával megtervezheti minősítési és telepítési stratégiáját.*NemIgenIgenIgenIgen
Az Intel® Anti-Theft technológiájával a hardver szintjén automatikusan letilthatja az ellopott vagy elvesztett számítógépeket.*IgenIgenIgenIgenIgen
A Windows® 8 rendszerhez szükséges teljesítmény- és biztonsági* támogatásnak köszönhetően azonnal válthat az új rendszerre.IgenIgenIgenIgenIgen

Intel® Core™ processzorcsalád Intel® Small Business Advantage platformmal

TELJESÍTMÉNY

 • Az Intel® Hyper-Threading technológiával növelhető az igényes feladatokban nyújtott teljesítmény*
 • Az Intel® Turbo Boost Technology 2.0 funkcióval növelheti a teljesítményt, amikor a legigényesebb feladatokhoz szükség van rá*
 • Az Intel® Wireless Display vezeték nélküli megosztást és együttműködést biztosít – bemutatók, videók, webhelyek és még sok más tartalom továbbítása élőben*
TÁPELLÁTÁS

 • A hároméves számítógépeknél 50%-kal jobb hatásfokú PC-kkel energiatakarékos informatika valósítható meg*
 • Energiatakarékossági funkció – a kikapcsolt számítógépek automatikus kikapcsolása a munkaidő leteltével, illetve automatikus elindítása a munkaidő kezdetekor*
BIZTONSÁG

 • Az Intel® AES-NI funkcióval gyorsan titkosíthatja az érzékeny adatokat, így a céges adatok biztonságban maradhatnak*
 • Az Intel® Hyper-Threading technológia révén a háttérben futtathatja a biztonsági feladatokat
 • Az Intel® Identity Protection technológia biztonságosabb online üzletkötéseket eredményez*
 • A Software Monitor programmal folyamatosan figyelheti a biztonsági szoftvereket*
 • Az USB Blocker megakadályozza a vírusfertőzést és az illetéktelen adatátvitelt*

FELÜGYELHETŐSÉG

 • Az egyszerű felhasználói felület egyszerűbbé teszi a számítógép-felügyeleti feladatokat, és leveszi a terhet és a gondokat a kisvállalat informatikusainak válláról
 • A Data Backup & Restore funkció automatikusan biztonsági másolatot készít az adatokról a munkaidőn kívül* *
Teljes védjegy-elismerési sor (TAL)

Az Ultrabook, a Celeron, a Celeron Inside, a Core Inside, az Intel, az Intel embléma, az Intel Atom, az Intel Atom Inside, az Intel Core, az Intel Inside, az Intel Inside embléma, az Intel vPro, az Itanium, az Intel Phi ,az Itanium Inside, a Pentium, a Pentium Inside, a vPro Inside, a Xeon, a Xeon Phi és a Xeon Inside az Intel Corporation védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.