|

Windows 8.1 üzleti célra

Windows 8
Milyen újdonságokkal szolgál a Windows 8.1 a vállalkozások számára?

Jobb informatikai felügyelet

Jobb informatikai felügyelet

 

Szabad irányítás: Az IT részleg beállíthatja a Kedzőképernyő elrendezését a céges eszközökön, ezáltal biztosíthatja a fontos alkalmazások könnyű elérését. Az IT részleg megakadályozhatja, hogy a felhasználók testreszabják a Kezdőképernyőt, így biztosíthatja a konzisztenciát a különböző munkacsoportokban vagy akár a teljes vállalatban.
Wi-Fi Direct™ nyomtatás

 

Hálózaton keresztüli átvitel: A Wi-Fi Direct™ nyomtatók a Windows 8.1 rendszerben kiegészítő illesztőprogramok és szoftverek telepítése nélkül csatlakoztathatók, ezáltal egyenrangú társhálózatot hozva létre az eszköz és a nyomtató között.
Wi-Fi Direct™ nyomtatás

Natív Miracast vezeték nélküli megjelenítés

Natív Miracast vezeték nélküli megjelenítés

Vezeték nélküli csatlakozás:
Vezeték nélkül mutathatja be a munkáját. Csak vetítse ki az anyagot egy Miracast-kompatibilis kivetítőre vagy más eszközre az NFC technológiát alkalmazó Wi-Fi Direct szolgáltatáson keresztül.


Automatikus VPN

 

Egyszerű bejelentkezés: Az új rendszer a VPN-ügyfelek szélesebb skáláját támogatja mind Windows, mind Windows RT eszközökön, a VPN-kapcsolat pedig automatikusan létrehozható az alkalmazásokból. A Windows 8.1 automatikusan kéri, hogy jelentkezzen be, amit egyetlen kattintással megtehet.
Automatikus VPN
Ellenáll a kártevőknekEllenáll a kártevőknek

 

Windows őrszem: A Defender, a Microsoft ingyenes vírusirtó megoldása a Windows 8.1 rendszerben mostantól figyeli a hálózati tevékenységeket, így képes észlelni és megállítani az ismert és ismeretlen kártevők futtatását. Az Internet Explorer a kártevőirtó megoldás segítségével ellenőrzi a bináris kiterjesztéseket (pl. ActiveX), mielőtt az esetleg veszélyes kódot végrehajtaná.

Asztali funkciók

Asztali funkciók

 

A mostantól a tálcán megtalálható Start gomb gyorsan elérhető, így azonnal munkához láthat. Új, széles színpalettáról választhat színt a Kezdőképernyőnek, illetve animált képernyőt is választhat, vagy akár teljesen kihagyhatja a Kezdőképernyőt, és egyenesen az asztalra vagy az alkalmazások képernyőjére kerülhet rendszerindítás után.

 

Az asztal megjelenítése az eszköz indítása után:

 

1. Asztali módban az egér jobb gombjával kattintson a tálcára, és válassza a Tulajdonságok elemet. (Ha érintőképernyővel rendelkezik, nyomja meg több másodpercre a Windows logót.) Ezzel megnyitja a „Tálcatulajdonságok és navigációs beállítások” párbeszédpanelt.

 

2. Válassza a „Navigáció” fület.

 

3. A Kezdőképernyő részben jelölje be „Az asztal megjelenítése a Kezdőképernyő helyett bejelentkezéskor” jelölőnégyzetet.

 

4. Válassza az „Alkalmaz” gombot.
Szolgáltatások

  

Könnyű áttérés a szervezet számára: A Windows XP kora lassan lejár, így ha készen áll a Windows 7 vagy Windows 8.1 rendszerre való áttérésre, válassza a Dellt stratégiai partnerének. Hogy miért?
  • Cégünk a világ legnagyobb Windows 8 Enterprise telepítési partnere, és az átállás megkönnyítéséhez hatalmas tapasztalatunkat is felhasználjuk.
  • A telepítési költségeket egyedi Optimalizált üzembe helyezési szolgáltatási keretrendszerünkkel csökkenthetjük.
Vállalati ügyfeleink követhetik a tiszta telepítésre való utasításokat a Windows 8.1 rendszerre való frissítéskor. Az illesztőprogramok frissítésére is szükség lehet. A http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?docid=625361 (angolul) oldalon részletes útmutatást találhat arról, hogyan frissítheti a Windows 8 operációs rendszert a Windows 8.1-es rendszerre.

Díjnyertes szolgáltatás

  

A Dell Services két díjat is kapott az Egyesült Államokban, többek között „A 2013-as év Windows-partnere” díjat, valamint immár sorban a második alkalommal az „Egyesült Államok Windows-telepítési partnere díjat” a 2013-as évre. A Dell szabadalmaztatott módszerei és több évtizedes globális Windows-telepítési tapasztalata révén ügyfeleink gyorsan, biztonságosan és kedvező áron állhatnak át a Microsoft új, modern operációs rendszereire.