|

Vállalati felelősség

Elkötelezettségünk

A Dell jelmondata „Powering the Possible”, magyarul megteremteni a feltételeit annak, ami lehetséges – ezzel kötelezettséget vállalunk arra, hogy ott fogjuk munkára a technológiánkat és a szakértelmünket, ahol a lehető legtöbb hasznot hozhatja az embereknek és az egész bolygónak. Az a legfontosabb kötelességünk ügyfeleink, alkalmazottaink és részvényeseink felé, hogy megvalósítsuk ezt a célt.

További részletek – tekintse meg a filmet (angolul)


Közösségek
(angolul)
Környezeti jellemzők
(angolul)
Emberek
(angolul)
Communautés Environnement Dell et son équipe
Nonprofit partnereinkkel együttműködve technológiával, szakértelemmel és anyagiakkal segítjük a sürgető társadalmi problémák megoldását és közösségeink átalakítását. A csomagolás, az energiahatékonyság és az e-újrafelhasználás terén kialakított innovatív megoldásainkkal lehetőséget teremtünk arra, hogy ügyfeleink úgy váljanak képessé többre, hogy közben minimalizálják az ökológiai lábnyomukat. Globális a közönségünk, és csapatunk tagsága is tükrözi ezt. A sokféleséget befogadó munkahely kialakításával jobban tudjuk szolgálni ügyfeleinket, hatékonyabb technológiát tudunk szállítani nekik.

Ellátási lánc
(angolul)
Jelentés
(angolul)
A vállalat irányítása
(angolul)
Chaîne logistique Création de rapports Gouvernance
Globális beszállítói hálózatunk nélkülözhetetlen ahhoz, hogy technológiai megoldásokat szállítsunk ügyfeleinknek. Akárcsak magunktól, őtőlük is megköveteljük az emberi jogok tiszteletben tartását és a környezet iránti felelősséget. Üzleti tevékenységünket etikusan, tisztességesen végezzük. Tevékenységünket átláthatóan folytatjuk, és jó vállalati polgárként tájékoztatjuk részvényeseinket arról, hogy mit teszünk. A Dell lényege a változás és a fejlődés, de vezérlő elvünk a tisztesség. Üzleti tevékenységünket jogszerűen és etikusan, a jogszabályoknak és szigorú magatartási kódexünknek megfelelően végezzük.