|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

14 márc. 2017

A Dell óceáni hulladékba csomagolja prémium modelljét

Egy innovatív, kereskedelmi szempontú kísérleti program eredményeként a Dell bejelentette, hogy a technológiai iparágban elsőként készített óceáni műanyaghulladékból csomagolást. A vízi utakon és vízpartokról összegyűjtött és újrahasznosított hulladékot a vállalat a díjnyertes Dell XPS 13 2-in-1 laptop csomagolásához használja 2017. április 30-tól.

03 febr. 2017

A Dell EMC elindította új, integrált partnerprogramját

A Dell EMC hivatalosan is elindította új, az alapoktól felépített — és a két korábbi, világszínvonalú program előnyeit ötvöző — integrált partnerprogramját, amely egyetlen program keretében nyújt megoldást a Dell EMC partnerek jelenlegi és jövőbeli igényeire.

12 jan. 2017

Gamerek kérték: új Dell modellek PC-játékhoz

A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a különböző szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek számára kifejlesztett Alienware és Inspiron játékrendszerek megjelenésével.

06 jan. 2017

Mindent a szemnek és a fülnek! A Dell CES-en bemutatott újdonságai lenyűgöző látvánnyal és hangzással ejtik rabul az érzékeket

Az évente megrendezett Consumer Electronics Show (CES) kiállításon a Dell ebben az évben is számos világelső innovációt mutatott be. A Dell teljes számítógép-kínálata Windows 10 operációs rendszerrel és új, 7. generációs Intel® Core™ processzorokkal.

30 nov. 2016

Nagy teljesítményű, négymagos Wyse 5060 vékony kliens a nagyobb igényű felhasználóknak

A Dell bejelentette új, nagy teljesítményű, rendkívül hatékony Wyse 5060 vékony kliensét, amely könnyedén telepíthető és felügyelhető, hatékonyabb biztonsági megoldásokat nyújt, valamint a Citrix,

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com