|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

18 szept. 2014

Élvonalbeli szerverkínálat és tárolási megoldások a Delltől

Az egyszerűen kezelhető megoldások világszerte segítik a felhasználókat abban, hogy kezelni és optimalizálni tudják az alkalmazások növekvő számával és az egyre nagyobb terheléssel járó követelményeket.

16 szept. 2014

Jobb, mint valaha: visszatért az Alienware Area-51

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bejelentette a legendás, nagy teljesítményű Alienware Area-51 asztali játékgép visszatérését, amely a legújabb Intel, NVIDIA és AMD technológiára építve bármilyen felbontásban kiváló képsebességet nyújt.

12 szept. 2014

A nyílt hálózatkezelés új korszaka a Dellnél:VMware NSX™ megoldások a szoftveralapú adatközpontokhoz

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy kiterjeszti együttműködését a VMware vállalattal.

09 szept. 2014

A Dell bemutatta legújabb üzleti portfólióját

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója elegáns és vékony modellekkel bővítette a Latitude és OptiPlex termékek kínálatát.

22 júl. 2014

A Dell közzétette társadalmi felelősségvállalási stratégiáját

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója a mai napon közzétette a 2014-es vállalati társadalmi felelősségvállalási jelentését, amely tartalmazza a vállalat tavaly ősszel felvázolt 2020 Legacy of Good tervezet megvalósításának első lépéseit is.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
+ 38 050 3523941
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com