|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

26 máj. 2016

Magyarországon is elérhető a Dell PC-khez kínált Premium Support támogatása

A Dell bejelentette, hogy kiterjeszti Premium Support támogatását, amelyet személyi számítógépekhez kínál. A még könnyebben elérhető, gördülékeny kiszolgálást biztosító támogatás az Egyesült Államok és Kanada mellett mostantól az ázsiai és csendes-óceáni térség, Európa.

19 máj. 2016

Digitális transzformáció: Dell Be / Future Ready / ’16 Tour a legújabb technológiai megoldások és az üzleti előnyök jegyében

A Dell Be /Future Ready/’16 Tour nemzetközi eseménysorozatának budapesti rendezvényére május 19-én a Várkert Bazárban került sor.

03 máj. 2016

Minden eddiginél nagyobb teljesítménynövekedést biztosítanak az új Dell PowerEdge szerverek

A Dell bemutatta eddigi legnagyobb teljesítményű és legkönnyebben kezelhető, 13. generációs PowerEdge szervereit. A vállalat ügyfelei több mint 65 országban támaszkodnak a Dell PowerEdge szerverekre a terhelések minden szintre kiterjedő kezelésében és optimalizálásában.

02 máj. 2016

Továbbfejlesztett intézményi és adatközponti hálózati

A Dell Networking új megoldásokat mutatott be intézményi és adatközponti környezetekhez, többek között a Dell és az Aerohive technológiáira épülő új, felhőalapú felügyeleti megoldásokat, az Operating System 10 mérföldköveit és a rackszekrényen belüli adatközponti platformokat.

27 ápr. 2016

Még fejlettebb elemzések a Dell Statistica szoftver legújabb kiadásával

A Dell bejelentette a díjnyertes Statistica fejlett analitikai platform jelentősen megújult verzióját, a Dell Statistica 13.1 szoftvert. A legújabb kiadás számos hasznos funkcióval támogatja a nem professzionális szintű adatelemzőket.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com