|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

06 nov. 2014

Jövőbe mutató informatikai megoldások a Delltől

A Dell olyan új termékeket és megoldásokat jelentette be, amelyek segítenek a szoftveralapú adatközpontok használatára törekvő globális ügyfeleknek a hagyományos és az új alkalmazások követelményei közötti szakadék áthidalásában.

06 nov. 2014

A Dell PC-piaci újdonságai

A Dell olyan újításokat jelentett be PC ágazatában, amelyekkel a felhasználók a leghatékonyabban állíthatják elő a szükséges tartalmat. Az iparágvezető táblagépek.

05 nov. 2014

A Dell a világ leggyorsabban fejlődő integrált technológiai megoldásokat kínáló vállalata

A Dell magánvállalatként is növelte a kutatás-fejlesztés, az értékesítési csatornák, az ügyfélélmény és az értékesítés területével kapcsolatos beruházásait, hogy iparági vezető szerepet érjen el a fejlesztések és az innováció területén.

03 nov. 2014

A Dell bemutatta Network Functions Virtualization platformját és kezdőcsomagjait

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bemutatta új NFV (Network Functions Virtualization) megoldásait és az ezekhez tartozó kezdőcsomagokat.

18 szept. 2014

Élvonalbeli szerverkínálat és tárolási megoldások a Delltől

Az egyszerűen kezelhető megoldások világszerte segítik a felhasználókat abban, hogy kezelni és optimalizálni tudják az alkalmazások növekvő számával és az egyre nagyobb terheléssel járó követelményeket.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
+ 38 050 3523941
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com