|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

14 jún. 2016

A Dell maximális teljesítményt kínál a nagyvállalati alkalmazásokhoz és üzletkritikus feladatokhoz a négyfoglalatos Dell PowerEdge szerverekkel

A Dell bemutatta a PowerEdge 13. generációs négyfoglalatos szerverkínálatát, amely még nagyobb teljesítményt és újabb képességeket biztosít.

14 jún. 2016

Szuper-számítástechnika mindenkinek – a Dell új fejlesztéseivel

A Dell bejelentette nagy teljesítményű informatikai (HPC) portfóliójának legújabb fejlesztéseit, többek között az új Dell HPC rendszerek megjelenését, az innovatív HPC technológiák korai hozzáférési programját, technológiai partner együttműködéseit és sikeres globális ügyfélprojektjeit.

06 jún. 2016

Dell Storage Center Operating System 7 az egyedülállóan alkalmazkodó, jövőálló tárolási megoldás

A Dell bejelentette új Storage Center Operating System 7 verzióját Compellent tárolókra, amely növeli a vállalati tárolási technikák gazdaságosságát.

01 jún. 2016

Itt a világ első 17 hüvelykes 2-in-1 modellje a Delltől

A Dell bemutatta az Inspiron 2-in-1 modellek új generációját a Computex 2016 eseményen, Ázsia legnagyobb informatikai kiállításán. Az új sorozat egyaránt ideális az iskolába visszatérő diákok.

26 máj. 2016

Magyarországon is elérhető a Dell PC-khez kínált Premium Support támogatása

A Dell bejelentette, hogy kiterjeszti Premium Support támogatását, amelyet személyi számítógépekhez kínál. A még könnyebben elérhető, gördülékeny kiszolgálást biztosító támogatás az Egyesült Államok és Kanada mellett mostantól az ázsiai és csendes-óceáni térség, Európa.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com