|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

12 jan. 2017

Gamerek kérték: új Dell modellek PC-játékhoz

A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a különböző szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek számára kifejlesztett Alienware és Inspiron játékrendszerek megjelenésével.

06 jan. 2017

Mindent a szemnek és a fülnek! A Dell CES-en bemutatott újdonságai lenyűgöző látvánnyal és hangzással ejtik rabul az érzékeket

Az évente megrendezett Consumer Electronics Show (CES) kiállításon a Dell ebben az évben is számos világelső innovációt mutatott be. A Dell teljes számítógép-kínálata Windows 10 operációs rendszerrel és új, 7. generációs Intel® Core™ processzorokkal.

30 nov. 2016

Nagy teljesítményű, négymagos Wyse 5060 vékony kliens a nagyobb igényű felhasználóknak

A Dell bejelentette új, nagy teljesítményű, rendkívül hatékony Wyse 5060 vékony kliensét, amely könnyedén telepíthető és felügyelhető, hatékonyabb biztonsági megoldásokat nyújt, valamint a Citrix,

30 nov. 2016

Új Dell Inspiron 15 és 17 5000 laptopok – Ahogy tetszik!

Decembertől már Magyarországon is elérhetők a Dell új laptop kollekciójának részét képező Inspiron 15 és 17 5000 laptopok.

15 nov. 2016

Karnyújtásnyira a virtuális valóság az Alienware vadonatúj gamer laptopcsaládjával

Az Alienware immár 20 éve a nagy teljesítményű PC játékrendszerek éllovasa. A vállalat a jeles évforduló alkalmából a világ első VR-kompatibilis laptopjaival kedveskedik a játékok szerelmeseinek.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com