|

Sajtóközlemények

Legyen naprakész a Dell-lel kapcsolatos legfrissebb hírek, például a megjelenő termékek, a környezetvédelmi programok és a technológiai bejelentések terén.

11 márc. 2015

Újabb taggal bővül a Dell tárolócsalád

A Dell bemutatta a Dell XC Series webes léptékű egyesített megoldások frissítet kínálatát.

19 febr. 2015

Még többet tud a világ legvékonyabb és legkönnyebb 15 hüvelykes Dell mobil munkaállomása

A Dell bemutatta a Dell Precision M3800, a világ legvékonyabb és legkönnyebb 15 hüvelykes mobil munkaállomásának frissítéseit.

16 febr. 2015

Dell KACE K1000: rendszerfelügyelet bárhonnan

A Dell bejelentette a díjnyertes Dell KACE K1000 rendszerfelügyeleti modelljének frissített verzióját. A termék új és továbbfejlesztett funkciói egy újfajta megközelítést jelentenek abban, ahogy a vállalatok többplatformos környezeteikben észlelik, konfigurálják és kezelik a számítógépeket és más eszközöket, valamint biztosítják ezek védelmét.

19 jan. 2015

Technológia elérhető áron: a Dell megnyitja az adattárolók piacát

A Dell bejelentette, hogy az új Dell Storage teljesen flash-alapú tárolótömb (all-flash array – AFA) konfigurációi világszerte már akár 25 000 dollártól elérhetők. Így a vállalat beváltja korábbi ígéretét, miszerint költséghatékony megoldásaival átalakítja az adattároló-iparágat.

07 jan. 2015

Minden idők legklasszabb szórakoztatóelektronikai kínálata a Delltől

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója a CES 2015 rendezvényen jelentette be megújult termékkínálatát. Új modellekkel bővült az XPS, az Alienware, az Inspiron és a Venue termékcsalád valamint a monitorkínálat is.

Sajtókapcsolat

Zhanna Boguslavskaya
Dell Inc.
Hungary
+ 38 050 3523941
Zhanna_Boguslavskaya@Dell.com