• A Dell és a Notebook.hu megnyitotta Budapest legnagyobb Dell márkaboltját az Allee bevásárlóközpontban, amely az ország legszélesebb Dell termék és kiegészítő portfólióját kínálja

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója a Notebook.hu-val közösen megnyitotta az ország legnagyobb dedikált márkaboltját Budapesten az Allee bevásárlóközpontban.

A Dell globális célja, hogy folyamatosan nyomon kövesse és felismerje a felhasználók igényeit. Ez a törekvés összhangban áll a vállalat legfőbb missziójával, hogy olyan technológiai megoldásokat kínáljon, amelyek segítenek a fejlődésben. A kiskereskedelemi gyakorlat természetesen ugyanezt a célkitűzést támogatja. A márkabolt túlmutat a termékek egyszerű bemutatásán, hiszen a Dell olyan figyelemfelhívó környezetet kíván teremteni a vásárlóknak, ahol jobban megismerkedhetnek a Dell világával. A Dell szaküzletének megnyitását az elmúlt évek kereskedelmi tapasztalatai alapján kirajzolódó tendenciák is igazolják, miszerint az online kereskedelem és a kiemelt márkaboltok együtt, egymást kiegészítve lesznek meghatározóak a számítástechnikai eszközök és kiegészítők értékesítésében.

A Dell márkaüzletében a legismertebb termékcsaládok - Inspiron, XPS és Alienware- találhatóak meg. Minden egyes termék családnak más-más ismertetőjegyei vannak: míg az Inspiron sorozat tagjai szembetűnő élénk formatervezésükkel tűnnek ki és a mindennapi használatban állnak helyt, addig az XPS modellek elegáns és kifinomult megjelenésükkel tűnnek ki a sorból. Az Alienware sarokban a legújabb Alienware Game Victorious platform is fellelhető, amelyet a korábbi agresszív és versenyt előtérbe állító hangulattal ellentétben a játékosok szenvedélyes stílusához fejlesztettek. Az erős és szenvedélyes új Alienware Game Victorious platform a kihívásokra áhítozó, komoly akadályokat leküzdeni vágyó játékosoknak készült.

A 109 négyzetméter alapterületű szaküzlet dedikált részében a több mint 30 féle Dell terméket - köztük a Dell legkeresettebb monitorjait és kiegészítőit is - kellemes és közvetlen környezetben, akár a kanapén ülve próbálhatják ki a látogatók. A szakképzett eladók pedig minden kérdést megválaszolnak a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az üzlet kiemelkedő készlettel rendelkezik, ám amennyiben a kiválasztott modell nincs raktáron, a márkabolt garantálja, hogy másnap 10 órakor már hazavihető.

„Már régóta terveztük a Dell márkabolt megnyitását Magyarországon, ahol a Dell világszinten is új termékeit mutathatjuk be a vevőinknek. Több üzletet nyitottunk már partnereinkkel, de a Notebook.hu közreműködésével most ez a legnagyobb olyan dedikált Dell márkabolt, ahol a rendkívüli kínálat mellett rugalmas online szolgáltatásokkal és a Dell specifikus tudással rendelkező eladókkal várjuk a látogatókat” – mondta Borsi Zoltán a Dell Magyarország otthoni és kisvállalkozói piacért felelős menedzsere.

„A Dell márkaüzletnek helyet adó szaküzletünk a 7. és egyben a legnagyobb, amit az elmúlt 1 évben nyitottunk. Idén még további 3 bolt megnyitására készülünk”mondta Farkas András a Notebook.hu ügyvezető igazgatója.

Sajtónak szóló megjegyzés:

Külön igény és egyezetés után a média képviselőinek egyéni termék és üzletbemutatót biztosít a Dell Magyarország. A megbeszélt időpontban a márkaboltban lehetőség van a Dell munkatársaival személyesen is találkozni, akik a legújabb termékek személyes bemutatása után az újságírói kérdéseket is megválaszolják.

Dell-ről:

A Dell Inc. (NASDAQ: DELL) megbízható és sokoldalú nemzetközi cég, amely informatikai termékeinek és szolgáltatásainak széles választékát értékesíti a vásárlóknak. A Dell-ről, valamint a cég termékeiről és szolgáltatásairól további részletek a www.dell.hu magyar nyelvű, vagy a www.dell.com angol nyelvű weboldalon találhatók.

A magyar nyelvű Facebook oldal elérhetősége: http://www.facebook.com/Dell.Magyarorszag