A Dell (angolul), teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója az Iparművészi Múzeumban megrendezett Dell Partner Awards Gálán első alkalommal nyújtotta át a legjobb hazai partnerek és ügyfelek teljesítményét elismerő díjait. A vállalat a privatizációt követően még nagyobb hangsúlyt fektet a partnerekkel és ügyfelekkel való együttműködésekre, és a jövőben is hasonló közös sikerek megvalósítását tűzte ki célul. A stabil és megbízható partnerkapcsolatoknak, valamint a meglévő és az új ügyfelek bizalmának köszönhetően 2013 eredményes év volt Magyarországon a Dell számára.

A Dell 10 kategóriában, többek között a legjobb disztribútor, kiskereskedelmi, nagyvállalati, valamint viszonteladó partner kiemelkedő üzleti teljesítményét, illetve ügyfelei hűségét jutalmazta a Dell Partnerdíjjal.

„2013 eseményekkel teli év volt a Dell számára. Visszatértünk gyökereinkhez és ahhoz a vállalkozó szellemhez, amely a történelem egyik leggyorsabban növekvő és legsikeresebb vállalatává tette a Dellt. Szabadjára engedjük a kreativitást és a magabiztosságot, melyek kultúránk alapköveit jelentik. Magánvállalatként továbbra is elsődleges célunk ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása és a piacvezető pozíció megtartása, amelyben számítunk partnereinkre, és értékeljük eredményeiket. Az átnyújtott díjak pontosan ezt az elismerést képviselik” – mondta Anja Monrad, Executive Director & General Manager, CEE, Dell, EMEA Emerging Markets.

„Partnereink és ügyeleink hisznek bennünk, ezért közösen még jobb eredményeket érhetünk el. Ez egy tökéletes alkalom, hogy megünnepeljük azokat, akikkel együtt arattunk sikert a magyar informatikai piacon. A régió egyik legjobban teljesítő országaként Magyarország kiemelt ország a Dell számára, az elért eredményekben pedig jelentős szerepe van partnereinknek” – mondta David Spruyt, CSB Sales Director Central & Eastern Europe, Dell, EMEA Emerging Markets.

A szigorúan üzleti eredmények alapján történt elbírálás eredményeképpen a vállalat regionális és hazai vezetői 10 kategóriában nyújtották át az elismeréseket:

  • A legjobb disztribútor (Best Distributor): CHS Hungary Kft.
  • A legjobb preferred partner (Best Preferred Partner): Humansoft Kft.
  • A legjobb kiskereskedő/e-kereskedő partner (Best Retail / E-tail partner): Extreme Digital
  • Legjobb enterprise partner (Best Enterprise partner): SMP Hungary Kft.
  • A legjobb új viszonteladó (Newcomer): Best Byte
  • A legjobb kiskereskedő (Best Etailer): Laptopszalon Kft.
  • A leglojálisabb partner: (Loyalty): NK Services Kft.
  • Az év üzlete (Deal of the year) a NISZ projektért (National Info-communication Services): Getronics Magyarország Kft.
  • A legjobb márkaépítő (Best Brand Advocate): Laptop.hu
  • Az év innovációja: (Innovation of the year): OTP Bank Nyrt.

A Dell-ről:

A Dell Inc. (NASDAQ: DELL) megbízható és sokoldalú nemzetközi cég, amely innovatív technológiák és szolgáltatások széles választékát kínálja a vásárlóknak. A Dell-ről, valamint a cég termékeiről és szolgáltatásairól további részletek a www.dell.hu magyar nyelvű, vagy a www.dell.com (angolul) angol nyelvű weboldalon találhatók.

A magyar nyelvű Facebook oldal elérhetősége: http://www.facebook.com/Dell.Magyarorszag (angolul)