|

Juttatásaink

Juttatások. Jutalmak. Egyensúly. A Dellnél ez mind az Öné lehet.

Hosszú távú sikerünknek munkatársaink a legfőbb összetevői. Emiatt nem meglepő, hogy milyen sok időt és energiát fordítunk arra, hogy átfogó juttatási csomagot hozzunk létre minden munkatársunk számára. Arra törekszünk, hogy a legjobb választást és értéket nyújtsuk, a legjobb áron. Csomagjaink versenyképesek a piacon, és jellemzők a működési területeinket képező különböző országokra.

Jutalmazni szeretnénk teljesítményét.

Egyszerű. Hiszünk abban, hogy csapattagjaink jó munkája jutalmat érdemel. Szakembereink mind alapvetően fontos részét képezik a csapatnak. Munkatársaink az egyértelműen megfogalmazott és mérhető célok elérése – és gyakran túlszárnyalása – révén érik el sikereiket.

Kompenzáció

Kompenzációs filozófiánk az üzleti és humán stratégiánkat egyaránt támogatja, valamint teljesítményelvű rendszerünket is. A Dellnél az a vezérelvünk, hogy vonzanunk kell és meg is kell tartanunk a legtehetségesebbeket, hogy versenyképesek lehessünk, és legyőzhessük versenytársainkat.

Karrierépítés

Munkáltatóként elkötelezettek vagyunk egy olyan szakmai környezet kialakítása iránt is, ahol mindenki fejlődhet és előbbre juthat. Ennek érdekében képzéseket, személyre szabott fejlesztési programokat, 360 fokos visszajelzést szolgáló eszközöket, mentorálást, hálózatépítést, kihívást jelentő feladatokat és előrejutási lehetőségeket kínálunk. Befektetünk a munkatársainkba, és a nyitott pozíciók többségét olyan személyek töltik be, akik már a vállalat munkatársai.

Előnyök és jutalmak
Előnyök   

Az Ön egészsége és jólléte
Fontos számunkra, hogy minden munkatársunknak biztosítsuk a feltételeket ahhoz, hogy a tőlük telhető legjobbat tudja nyújtani. Jutalmazási rendszerünk részeként olyan programokat kínálunk, melyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egészséges életmódot tudjon élni. Mivel ezek helytől függően változhatnak, a részletekről érdeklődjön a toborzójától.

Munkavállalói támogatóprogram
Munkavállalói támogatási programunk (Employee Assistance Program, EAP) a munkatársaink és a velük egy háztartásban élők számára térítésmentes. A program magánéleti és szakmai tanácsokkal segíti Önt sokféle probléma megoldásában, legyen szó függőségekről, gyászról, családon belüli kommunikációról, a stressz és a depresszió kezeléséről, szülői feladatok ellátásáról, pénzügyi tanácsadásról vagy bármi másról.

Egyéb előnyök
Az egészségét és jólétét szolgáló programok mellett talán más programokban is részt vehet a lakóhelyén. Ilyen lehet többek között a fizetett távollét vagy a pénzügyi, megtakarítási programok. Ha szeretné megtudni, hogy a lakóhelye szerint milyen programokban van lehetősége részt venni, érdeklődjön a toborzójától. 

Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.
Álláslehetőségek a Dellnél. Találja meg a képzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót. Keresés most.