|

Sajtóközlemények

 • Results for "Sajtóközlemények"
 1. Következő generációs Dell EMC konvergens infrastruktúra

  21 febr. 2018

  A Dell EMC bejelentette, hogy piacvezető konvergensinfrastruktúra (CI)-rendszerét a következő generációs Dell EMC VxBlock System 1000-rel bővíti. Az új rendszer túllép a hagyományos CI fizikai határain, így még egyszerűbb és rugalmasabb megoldást kínál a vállalatok számára a digitális átalakulás folyamatának felgyorsítására.

 2. Megosztott jövő: a Dell Technologies bejelentette legújabb kutatásának eredményeit

  05 febr. 2018

  A Dell Technologies legújabb globális kutatása szerint nem egységes jövőképpel lépünk be a gép-ember kapcsolat új korszakába.

 3. Nikki Reed és a Dell újrahasznosított aranyból készült ékszerkollekciója kincsekké varázsolja az elektronikai hulladékot

  17 jan. 2018

  A Dell és a színésznő, vállalkozó és aktivista Nikki Reed bejelentette együttműködését, amelynek célja egy megújuló forrásokat felhasználó tervezői mozgalom létrehozása.

 4. Új Dell PC-k, szoftverek és partnerségek a CES-en

  10 jan. 2018

  A Consumer Electronics Show (CES) kiállításon a Dell 2018-ban is számos új terméket és szoftvert mutat be, amelyek a felhasználók játék és munka közben jelentkező igényeit szolgálják ki a legkülönbözőbb módokon.

 5. A Dell és a Lonely Whale iparágakon átívelő konzorciumot alakítanak az óceáni hulladék problémájának kezelésére

  19 dec. 2017

  A Dell Inc. és a Lonely Whale, NextWave néven indít útjára egy együttműködésre alapozott nyílt kezdeményezést a General Motors, a Trek Bicycle, az Interface, a Van de Sant, a Humanscale, a Bureo és a Herman Miller részvételével.

 6. A Dell EMC kibővíti teljesen flash-alapú midrange tárolási megoldásait

  12 dec. 2017

  A Dell EMC két új, teljesen flash-alapú SC tárolóval bővíti piacvezető midrange tárolási megoldásainak portfólióját1, és fontos szoftverfrissítéseket kínál a Dell EMC Unity platformhoz, melyek a hatékonyság növelése mellett költségmegtakarítást is jelentenek a vegyes blokk- és fájltárolási terheléseknél.

 7. Digitális karmesterek és megafelhők: az ember és gép közötti kapcsolatok új korszaka

  30 nov. 2017

  A Dell Technologies és az Institute for the Future (IFTF) által ezen a nyáron közzétett, „Next Era of Human-Machine Partnership” (Az ember és gép közötti partnerség következő korszaka) című jelentés

 8. A Dell Technologies bejelentette új IoT-stratégiáját, divízióját és megoldásait

  12 okt. 2017

  A Dell Technologies bemutatta IoT stratégiáját és jövőképét, az IoT megoldásokért felelős új részlegét, valamint új IoT termékeit, laborjait és a finanszírozási lehetőségeket.

 9. A Dell Technologies már egy éve a világ legnagyobb magánkézben lévő technológiai vállalata

  15 szept. 2017

  A Dell Technologies, a világ legnagyobb magánkézben lévő technológiai vállalata létrejöttének első évfordulóját ünnepli a Dell és az EMC történelmi jelentőségű egyesülése után.

 10. A Dell a VMware Horizon Apps alkalmazásokkal bővíti virtuális asztali infrastruktúra megoldását

  08 szept. 2017

  A Dell EMC Horizonra épülő VDI Complete megoldásai mostantól Horizon-alkalmazásokat (Horizon Apps) is tartalmaznak, így leegyszerűsítik az alkalmazástelepítést a számítógépekre és a vékonykliensekre