|

Sajtóközlemények

 • Results for "Sajtóközlemények"
 1. 20 éve a piacon a Dell Precision

  07 aug. 2017

  A Dell Precision 20 éves jubileuma alkalmából a Dell bemutatta Precision asztali munkaállomás-portfóliójának legújabb termékeit, a Dell Precision 5520 mobil munkaállomás különleges jubileumi kiadását, valamint a digitális alkotói munkához tervezett új Dell Canvast is.

 2. Kitekintés 2030-ra: partnerség az emberek és gépek között

  20 júl. 2017

  A Dell Technologies jelentése szerint 2030-ra minden szervezet technológiai szervezetté válik, és a vállalatoknak már most el kell gondolkozniuk infrastruktúrájuk és munkaerejük „jövőállóságán”.

 3. A Dell EMC bemutatja a világ legkeresettebb szerverportfóliójának új generációját

  18 júl. 2017

  A Dell EMC bejelentette a világ legkeresettebb szerverének új generációját. Az intel Intel® Xeon® skálázható processzorokhoz tervezett 14. generációs PowerEdge szerverportfólió díjnyertes kialakítása skálázható, automatizált és biztonságos informatikai platformot alkot a hagyományos és a felhő alapú alkalmazásokhoz.

 4. Megérkeztek az új, kétfunkciós Dell Latitude számítógépek

  12 júl. 2017

  A Dell olyan mobileszközöket jelentett be, amelyek elsősorban egy számítógép, másodsorban pedig egy táblagép élményét nyújtják anélkül, hogy ez kompromisszumot jelentene a kialakítás, a teljesítmény vagy a biztonság tekintetében.

 5. Integrált adatvédelmi és bővített felhőalapú adatvédelmi terékkínálat a Dell EMC-től

  23 jún. 2017

  A Dell EMC egy olyan új biztonsági mentési és adatvédelmi megoldást mutatott be, amellyel az ügyfelek adataikat megbízható helyen tárolhatják, és másolatot készíthetnek róluk vészhelyzetek és leállások esetére.

 6. Éld meg a virtuális valóságot az új Alienware eszközökkel!

  22 jún. 2017

  Az Alienware és a Dell új számítógépes játékrendszereket és kiegészítőket mutatott be: felső kategóriás, többmagos processzorokkal is rendelhető Alienware asztali gépek és egyedi kialakítású, nagy teljesítményű, játékra tervezett monitorok és perifériák széles kínálata érhető el.

 7. Új Dell EMC all-flash tárolórendszerek a modern adatközpontokhoz

  14 jún. 2017

  A Dell EMC jelentős frissítéseket hajtott végre piacvezető tárolókínálatában, amelynek segítségével ügyfelei modernizálhatják adatközpontjaikat, és megtehetik az első lépéseket a digitális transzformáció felé.

 8. A Dell EMC új HCI-fejlesztései megkönnyítik a bevezetést

  12 jún. 2017

  A Dell EMC bejelentette HCI-termékkínálatának frissítéseit, amelyek egyszerűbbé teszik a hiperkonvergens infrastruktúra bevezetését.

 9. A Dell EMC 14. generációs PowerEdge szerverekkel ösztönzi az informatikai átalakulást

  08 jún. 2017

  A Dell EMC bemutatja a PowerEdge szerverek legújabb kínálatát, amellyel segíteni kívánja ügyfelei informatikai átalakulását. A 14. generációs Dell EMC PowerEdge biztonságos, egyben skálázható számítástechnikai platformot alkot, amely tökéletes alapot biztosít a felhőalapú, analitikai vagy a szoftveralapú adatközpontoknak.

 10. Csúcsteljesítmény a hétköznapokban: itt a Dell Inspiron 24 5000 AIO

  31 máj. 2017

  A Computex 2017 kiállításon a Dell bemutatta új 24 5000 All-in-One (AIO) modelljét, amely olyan innovációkat tesz széles körben elérhetővé, amelyek először jelennek meg az Inspiron asztali termékcsaládban.