|

Windows 8 otthoni felhasználásra

Windows 8

Miben új a Windows 8.1 otthoni felhasználású verziója?

A Windows, ahogy Ön szeretnéA Windows, ahogy Ön szeretné

A Windows 8.1 jóvoltából még könnyebben személyre szabhatja rendszerét. Kedvenc fényképét állíthatja be háttérképnek a zárolási képernyőn, de az mutathat akár diavetítést is fényképeiből. A kezdőképernyőre tűzött, tetszés szerint elrendezhető csempékkel gyors hozzáférést biztosíthat az Ön számára fontos emberekhez, webhelyekhez és alkalmazásokhoz.
Egyszerű csatlakoztatás
Egyszerű csatlakoztatás

Azonnali csatlakozást biztosító lehetőségek és élmények új világa tárul fel Ön előtt. Bármely, Windows 8.1 operációs rendszert futtató számítógépen Microsoft-fiókjába bejelentkezve azonnal saját háttérképét, illetve megjelenítési és egyéb beállításait fogja látni. Microsoft-fiókjába ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval léphet be, amellyel Outlook.com, Xbox, Windows Phone és más egyéb Microsoft termékek fiókjaiba.

Sokoldalú navigációSokoldalú navigáció

A Windows 8.1 tökéletes operációs rendszer olyan számítógépre, amelyhez egeretés
billentyűzetet használ. Ha pedig olyan rendszert választott, amely 10 ujjas, kapacitív
 érintőképernyővel rendelkezik, a Windows 8.1 maximális teljesítményt biztosít a
koppintással, húzással, csippentéssel és kihúzással történő webes navigáláskor,
remekül hasznosítva a többérintéses kijelző lenyűgöző válaszidejét.
E-mail egyszerűen

A frissített Outlook.com e-mail alkalmazás bámulatosan nagy teljesítményű, mégis személyes e-mail élményt nyújt. Több e-mail fiókját is kényelmesen kezelheti egyetlen helyen.
E-mail egyszerűen

Kommunikáció, modern módon

Kommunikáció, modern módon

Az e-mail kiváló megoldás, de nincs jobb, mint a Skype*, ha kíváncsi, mi történik legjobb barátjával, út közben szeretné megtudni, mi újság gyermekeivel, vagy családjával szeretné felvenni a kapcsolatot a távolból. Mindössze egy webkamerát és mikrofont kell csatlakoztatnia a nagy sebességű internetkapcsolattal rendelkező Dell számítógépéhez, és már kész is.
Vásárlás Windows-módra

A gyönyörűen újratervezett Windows Áruházban könnyen hozzáférhet a Windows 8.1 által kínált felhasználói élményt remek új funkciókkal kiteljesítő alkalmazásokhoz. Az Áruház közvetlenül a Kezdőképernyőről indítható, és már böngészheti is, illetve letöltheti a főzéssel, fényképezéssel, sporttal, hírekkel és sok más egyéb témával kapcsolatos alkalmazásokat.
Vásárlás Windows-módra
Asztali funkciók

Asztali funkciók

Azonnali kezdést kínál a tálcán elhelyezett, így gyorsan elérhető Start gomb. Új, széles színskáláról választhatja ki a kezdőképernyő háttérszínét; választhat mozgóképes hátteret is, sőt, ha kívánja, úgy is beállíthatja a rendszert, hogy indításkor a kezdőképernyő helyett közvetlenül az asztal vagy az alkalmazásokat mutató képernyő nyíljon meg.

Ha azt szeretné, hogy a rendszer egyből asztal módban induljon:

1. Asztal módban kattintson az egér jobb gombjával a tálcára, és válassza a Tulajdonságok lehetőséget. (Ha érintőképernyőt használ, nyomja meg, és pár másodpercig tartsa lenyomva a Windows emblémát). Ezzel megnyitja a „Tálcatulajdonságok és navigációs beállítások” párbeszédpanelt.
2. Válassza a Navigálás lapot
3. A Kezdőképernyő részben válassza a „Bejelentkezéskor a kezdőképernyő helyett az asztal jelenjen meg” opciót.
4. Válassza az „Alkalmaz” lehetőséget.


Windows 8.1 frissítés

A Windows 8.1 ingyenes operációsrendszer-frissítés, amely remek új alkalmazások és szolgáltatások révén kínál új utakat számítógépe személyre szabására. Ismerje meg, miként frissítheti operációs rendszerét három egyszerű lépésben. A http://support.dell.com/windows8 (angolul)  webhelyen talál részletesebb útmutatást arról, hogyan frissítheti Windows 8 operációs rendszerét a Windows 8.1 verzióra. Emellett az illesztőprogramok frissítésére is szükség lehet.
1. Nyissa meg a Windows Áruházat, és válassza a „Frissítés Windows 8.1 rendszerre” csempét. Ha a „Frissítés Windows 8.1 rendszerre” értesítés jelenik meg, válassza „Az Áruház felkeresése” gombot.2. A Windows 8.1 terméklapján válassza a „Letöltés” opciót. A Windows 8.1 letöltése és telepítése 1–2 órát is igénybe vehet, de a letöltés közben számítógépét zavartalanul használhatja. Szükség esetén kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.3. Amikor a program a számítógép újraindítását kéri, kattintson az „Újraindítás most” gombra, vagy várja meg, amíg a Windows automatikusan újraindul. A Windows újraindulása után kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, majd jelentkezzen be a Windows 8.1 rendszerbe.
Szolgáltatások

Szolgáltatások

Támogatás egy lépésben: A Dell szolgáltatások Dell terméke teljes életciklusa alatt segítik Önt a szoftverrel és hardverrel kapcsolatos igényeinek kielégítésében, így Ön zavartalanul élheti digitális életét. Segítünk számítógépe és ahhoz csatlakoztatott eszközei beállításában, illetve a használat közben esetlegesen felmerülő technikai problémák kezelésében. Támogatási csoportunk az ingyenes Windows 8.1 frissítés lebonyolításában is segítő kezet nyújt, a biztonsági mentéstől kezdve a telepítésen át a testreszabásig. Minden nap, a nap bármely pillanatában könnyen elérhetők vagyunk telefonon, e-mailben és csevegőszolgáltatáson keresztül.

Prémium telefonos támogatás: A Dell prémium telefonos támogatás nonstop, speciális telefonos támogatást nyújt a hardver- és szoftvertermékekkel kapcsolatos problémákra (a külső gyártók szoftvereit is beleértve). Bizton számíthat a fokozott élményre és támogatásunkra Inspiron és XPS laptopján és számítógépén, illetve Windows-alapú táblaszámítógépén.