Help mij bij mijn keuze: toetsenbord en muis

• Door een toetsenbord en muis toe te voegen aan de configuratie van uw pc kunt u uw productiviteit verhogen en thuis of onderweg comfortabeler werken.
• Dell biedt een uitgebreid programma toetsenborden en muizen, met zowel Bluetooth®- als USB-aansluiting, die u helpen uw computer optimaal te benutten.
Bluetooth

Met Bluetooth®-technologie (beschikbaar op bepaalde Dell-pc's) kunt u een compatibel draadloos toetsenbord of muis aansluiten op uw computer. Bluetooth-apparaten hebben geen kabels dus uw werkruimte is veel opgeruimder, of u nu thuis bent of onderweg. Controleer of uw laptop of desktop geschikt is voor Bluetooth voordat u Bluetooth-randapparatuur aanschaft.

USB

USB-randapparatuur kunt u met een USB-kabel direct aansluiten op uw computer. Aansluiten is dus gemakkelijk en de compatibiliteit met oudere systemen is vaak groter dan van Bluetooth®-apparaten. Controleer of uw computer vrije USB-poorten heeft voordat u een USB-toetsenbord of -muis installeert en kijk of uw computer is voorzien van USB 2.0 of USB 3.0. USB 3.0 (ook bekend als SuperSpeed USB) is een nieuwere technologie die is ontworpen voor hoge doorvoersnelheden maar die mogelijk niet beschikbaar is op alle nieuwe computers.