Help mij bij mijn keuze: opties voor service en support

 

Monteur

Uw systeem wordt geleverd met 1 jaar Dell basisgarantie inclusief Collect & Return-service. Als er een probleem is met uw systeem dat wordt gedekt door de garantie maar niet op afstand kan worden opgelost, wordt uw systeem met de Dell Collect & Return-service binnen 7-12 werkdagen na diagnose op afstand opgehaald, gerepareerd en geretourneerd.ProSupport

Dell ProSupport™

Premium Phone Support - 24x7 telefonische support voor hardware en software. Of u nu hulp nodig hebt bij het installeren en aanpassen van uw nieuwe systeem, de aansluiting van een printer of mobiel apparaat, of het beveiligen van uw netwerk en gegevens, onze technische experts maken het eenvoudig om verbonden en productief te blijven.

Naast 24x7 support hebt u eenvoudig toegang tot 'Hoe kan ik...' -vragen en assistentie bij het oplossen van problemen met software zoals:

  • Anti-virussoftware instellen
  • Gegevensoverdracht of back-ups
  • Vragen over browsers 
  • E-mail
  • Foto's of video bewerken, dvd's maken
  • Windows 7 of Windows 8, Microsoft Office, McAfee® Antivirus
  • Quicken, Adobe® Photoshop® 
Monteur

Verlenging van de garantie

Geniet van ononderbroken bescherming tijdens de levensduur van uw apparaat. Verleng uw Dell garantie zodat ook na de initiële periode van 1 jaar reparatie en vervanging van onderdelen gedekt zijn. Verlenging is beschikbaar met een looptijd van 2, 3 en 4 jaar, vanaf de datum van aankoop.
Accidental Damage Service

Dell Accidental Damage Protection en Dell Accidental Damage met bescherming tegen diefstal*
Uw tablet is gevallen of er is koffie op gemorst? Met Dell™ Accidental Damage Protection hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt uw apparaat dan eenvoudig laten repareren na een spanningspiek, gemorste vloeistoffen of een val. De efficiënte service van Dell garandeert dat u uw systeem snel weer kunt gebruiken voor wat u het liefst doet.

serviceplanPremium Phone Support biedt u ondersteuning voor Microsoft Office en andere veelgebruikte software bij het instellen van e-mail, printers en anti-virussoftware en bij gegevensoverdracht. Of uw software nu vooraf is geïnstalleerd of afzonderlijk is gekocht op onze website, wij kunnen u uitkomst bieden.
JaStandaard telefonische support overslaan: met toegang tot een team dat gericht is op snellere responstijden.
JaAan de slag met anti-virus: zorg ervoor dat uw antivirussoftware juist is ingesteld en planningen maakt voor die essentiële geautomatiseerde scans.
JaHebt u problemen met het besturingssysteem? Wij kunnen u helpen om uw oorspronkelijke fabrieksinstellingen te herstellen.
JaUw systeem of tablet verbinden met bestaande netwerken: wij helpen u met bekabelde of draadloze netwerken, hoewel we niet een nieuw netwerk voor u kunnen instellen.
JaUw randapparaten aansluiten op uw systeem: wij begeleiden u stap voor stap bij het aansluiten van een printer of andere randapparatuur met uitzondering van geavanceerde Bluetooth® of wifi-verbindingen.
JaHulp nodig met gegevensoverdracht of back-ups? U kunt eenvoudige instructies krijgen voor het overbrengen van bestanden naar uw nieuwe computer of het maken van gegevensback-ups.
JaSoftware-assistentie: wij kunnen u stap-voor-stap ondersteuning bieden voor software van Dell of u helpen bij het installeren, verwijderen en opnieuw installeren van andere software die u hebt gekocht van Dell.
JaOnze eenvoudige 'hoe kan ik'-instructies beslaan de software voor: browsers, e-mail, productiviteit, financieel werk, foto- of videobewerking, het maken van dvd's of PDF's en ook bekende merken zoals Windows 7 of Windows 8, Microsoft Office, McAfee® Antivirus, Quicken, Adobe® Photoshop®.