Help mij bij mijn keuze: optische stations

 

Dell™ biedt talloze optische stations met de nodige kenmerken en functies voor multitasking en verbeterde productiviteit.
Met het optische station in uw zakelijke Dell-systeem kunt u van uw gegevens en beeldmateriaal back-ups maken door deze op cd of dvd te branden. Kies tussen cd en dvd op basis van uw capaciteitsvereisten. Als u op zoek bent naar meer opslagcapaciteit dan cd's of dvd's met één laag kunnen bieden, kies dan voor dubbellaagse dvd's van Dell met tot wel 8,5 GB storageruimte.
Afhankelijk van het Windows besturingssysteem dat u kiest, bevat uw OptiPlex desktop mogelijk ook CyberLink Media Suite Essentials. Dit biedt de volgende functies: 

  • PowerDVD: De universele speler voor alle typen digitale media-inhoud, inclusief commerciële films, video's, foto's en muziek vanaf uw lokale computer of een van de andere apparaten in uw thuisnetwerk.
  • PowerDirector: De videobewerkingssoftware die snelheid, prestaties en gebruiksgemak biedt om van videobewerking een vlotte en aangename ervaring te maken. Standaard voorzien van 300+ bewerkingsgereedschappen en 100+ ingebouwde effecten.
  • Power2Go: Deze brandsoftware is een volledige tool voor het rippen van cd's, het kopiëren van media en documenten naar cd's, dvd's, Blu-ray-schijven en het veilig bewaren van uw data met wachtwoordversleuteling.

Opmerking: Cyberlink Media Suite Essentials is alleen beschikbaar voor Dell pc's met Windows 7 Home Basic en Starter of Windows 8/8.1 besturingssystemen.

Upgrade uw mediaspeler met de optionele universele mediaspeler PowerDVD13 Ultra! PowerDVD 13 Ultra maakt het eenvoudig om al uw films, video's, foto's te bekijken en naar uw muziek te luisteren. PowerDVD is een mediaspeler die dvd's, Blu-rays, 3D- en digitale media kan afspelen zodat u op pc, notebook, smartphone, tablet en tv kunt genieten van uw media. Unieke CyberLink TrueTheater® HD biedt een scherper beeld, verbeterde belichting en vloeiende beweging — zelfs voor HD-inhoud! TrueTheater 3D zet 2D-inhoud onmiddellijk naar opvallende 3D, en TrueTheater Surround breidt 2-kanaals geluid uit naar maar liefst 8 kanalen!
Opmerking: Blu-ray, Blu-ray 3D-functies zijn optioneel en vereisen Blu-ray- of Blu-ray 3D-optische stations in het systeem. OptiPlex pc's bieden geen optische Blu-ray-stations.
Het systeem dat u nu configureert, bevat mogelijk niet alle opties die hieronder worden vermeld.

Als u dit wilt... Kies dan dit...
Dvd's brandenDvd+/ -rw*
Cd's brandenDvd+/ -rw*
Dvd's afspelenDvd+/ -rw*, dvd-rom*
Software vanaf dvd ladenDvd+/ -rw*, dvd-rom*
Software vanaf cd ladenDvd+/ -rw*, dvd-rom*
 Dvd+/-rw-station (Super Multi)Dvd-rom-station
Dvd’s brandenjanee
Cd's brandenjanee
Software vanaf dvd ladenjaja
Cd's beluisterenjaja
Dvd's bekijkenjaja
Dvd-rom lezenjaja
Dvd-rom schrijvenjanee