|

Dell Services

Consultingservices voor big data
Behaal succes met big data binnen uw bedrijf met onze complete consulting- en technologische services.

Met onze Business Intelligence Modernization services creëert u volwaardige strategische BI-competentie van mensen, processen en technologie. Consolideer uw data met onze Enterprise Data Warehousing service waarmee u processen kunt meten, analyseren en beïnvloeden door middel van data-assets en visualisaties. Implementeer bovendien een consistent proces voor het onderhouden van betrouwbare, nauwkeurige en gedeelde data binnen cruciale domeinen met onze Master Data Management services. Dell Advanced Analytics services helpen u nieuwe patronen in data te ontdekken en bedrijfsresultaten te beïnvloeden met voorspellende en voorschrijvende analyses.

Kom meer te weten over onze BI-analyses, consulting en intelligence services.

De sleutels tot succes met big data
Verzeker succes door big dataprojecten te koppelen aan strategische bedrijfskansen en streef naar nauwe samenwerking tussen IT en bedrijfsgroepen. Dell biedt complete services voor assistentie. We kunnen helpen met overleg tussen verschillende afdelingen, het ontdekken van gebruiksscenario's, verfijning en het stellen van prioriteiten, de ontwikkeling van strategieën en roadmaps, het bepalen van de return on investment, overzicht van werkzaamheden, prestatieschaling en beschikbaar zijn op locatie of extern in de vorm van POC's.

Moderniseer uw BI en verhoog uw ROI
Moderniseer uw bestaande datawarehouse, of ontwikkel een nieuwe databeheeroplossing met onze Business Intelligence Reporting en Analytics Modernization. De suite omvat evaluaties, proof of concepts, en implementatie- en adviesservices, zodat u een volwaardige BI-strategie kunt creëren met de juiste mensen, technologie en processen.

Zorg voor betrouwbare en nauwkeurige data
Bouw een uniform en consistent proces op voor het verwerken van data, van invoer in een centrale opslagplaats tot het samenstellen van rapporten voor effectieve besluitvorming. Wij helpen u te zorgen dat uw masterdataset effectief wordt beheerd. Dell Master Data Management Services helpen u betrouwbare, nauwkeurige en gedeelde data te behalen en behouden in verschillende cruciale domeinen door datakwaliteit en -fragmentatie aan te pakken.

Dell | Cloudera Hadoop Services
Wanneer u werkt met Dell en Cloudera voor uw Hadoop oplossing, beschikt u over de bronnen van twee bedrijven van wereldklasse om u te ondersteunen. We bieden een volledig aanbod services voor uw hardware-, software- en clusterimplementaties, en het optimaliseren van prestaties. En u hebt altijd een primaire contactpersoon om de beschikbaarheid van uw Hadoop-omgeving te handhaven.

SAP HANA Services
Haal het meeste uit uw SAP HANA-investering met het technologieplatform en de implementatieservices van Dell, door middel van de Dell In-Memory Computing and Analytic Methodology (DIMCAM). DIMCAM maakt gebruik van onze ervaring en best practices voor het leveren van snelle implementaties, optimaal voor prestaties, efficiëntie en een lage total cost of ownership.

Praat met een expert van Dell voor meer informatie over big data services van Dell.