|

Data-integratie

Verzeker datakwaliteit in alle omgevingen
Om de waarde van uw data optimaal te kunnen benutten, hebt u een realtime, compleet en nauwkeurig beeld nodig van bedrijfsdata in verschillende domeinen en bronnen.

Dell oplossingen voor data-integratie helpen u gefragmenteerde analyses en problemen met databewaking te voorkomen, en bieden uw IT meer tijd om meer te doen met minder. Combineer ongelijksoortige systemen die voortkomen uit fusies en acquisities, integreer datasilo's en behoud verouderde applicaties die waardevolle data bevatten, nog in productie zijn, of die te duur zijn om over te zetten of te verplaatsen.

Synchroniseer data tussen cruciale applicaties
Synchroniseer data tussen bedrijfskritieke applicaties, op locatie of in de cloud, zonder de kosten die gemoeid zijn met de aanschaf van appliances, softwareonderhoud, of het genereren van aangepaste codes. Dell Boomi, een erkende leider in de Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service van Gartner, Inc., stelt u in staat om snel eenvoudige of verfijnde integraties te ontwikkelen in een herkenbare interface met point-and-click, drag-and-drop functionaliteit.

Vereenvoudig Oracle-naar-Hadoop data-integratie
Zorg voor kosteneffectieve bedrijfscontinuïteit wanneer u Oracle® en Hadoop® integreert door middel van Dell oplossingen. Laad en repliceer continu veranderingen van een Oracle-database naar een Hadoop-cluster (en bied realtime integratie) met Dell SharePlex Connector for Hadoop. Deze toolset behoudt vrijwel realtime kopieën van brontabellen zonder effect te hebben op de systeemprestaties of Oracle-applicaties voor online transactieverwerking.

Praat met een Dell expert voor meer informatie over data-integratieoplossingen van Dell.