|

Datatechnologieën en partners

Verbeter de prestaties van dataplatforms
Inefficiënte architecturen en verouderde procedures kunnen uw productiviteit vertragen tot een slakkengang. Bied consistente, bedrijfskritieke prestaties voor alle workloads terwijl u uw dataplatform optimaliseert, op locatie of in de cloud.

Dell oplossingen zijn ontwikkeld om wereldklasse implementaties te leveren van Hadoop®, Oracle®, SAP®, SAP HANA® en Microsoft® SQL Server®. We werken samen met deze toonaangevende databaseleveranciers zodat u op een kostenefficiënte manier de schaalbaarheid en complexiteit van uw infrastructuur kunt beheren, in combinatie met maximale uptime en prestaties.

Implementeer bedrijfsklare Hadoop oplossingen
Breid tools uit, zoals Relational Database Management Systems (RDMS) en Enterprise Data Warehouses (EDW), met de schaalbare en kosteneffectieve bedrijfsklare Dell | Cloudera Apache™ Hadoop oplossing. U kunt hiermee: periodes tussen batches verkorten. Offload data en Extract Load and Transform (ELT)-workloads van de datawarehouse naar Hadoop, maak warehouseruimte vrij en ontwikkel uw omgeving met onze gecertificeerde referentiearchitecturen als blauwdruk.

Implementeer optimale oplossingen voor Oracle
Implementeer en beheer Oracle sneller en efficiënter op onze bewezen, hoog-beschikbare x86-platformoplossingen. Ons lange partnerschap met Oracle heeft ons geholpen referentiearchitecturen te optimaliseren en valideren die het niveau van uw IT-service verbeteren. Migreer van uw verouderde omgeving met weinig tot geen impact en profiteer van onze voor Oracle geoptimaliseerde end-to-end oplossingen, waaronder systeembeheer, beveiliging en integratiesoftware.

Stroomlijn beheer van Microsoft SQL Server 2014
Verbeter uw databaseprestaties, verklein de voetafdruk van uw servers en verlaag uw energieverbruik met Dell oplossingen voor Microsoft SQL Server 2014- applicaties. Dell oplossingen en SQL Server leveren de juiste combinatie van hardware en software waarmee u de database-infrastructuur van uw organisatie moeiteloos beheert.

Vereenvoudig SAP- en SAP HANA-activiteiten
Vertrouw op Dell voor de schaalbaarheid en flexibiliteit van uw infrastructuur die u nodig hebt voor uw SAP- en SAP HANA- processen. We zijn op een unieke manier in staat om de planning van uw bronnen, uw CRM en uw logistiek rondom de supply chain te verbeteren. Onze oplossingen helpen u wereldwijd te groeien zonder datacenterbeperkingen. Transactiesnelheden nemen toe, storagevereisten verminderen, u profiteert van de kracht van cloud-computing en beschikt over snellere business intelligence.

Praat met een Dell expert voor meer informatie over onze datatechnologie en partneroplossingen.