|

Supportservices

Complexe omgevingen vereisen support van pure bedrijfsklasse

Het bedrijfslandschap evolueert in een rap tempo en de druk om nieuwe technologieën in uw IT-omgeving te introduceren is groter dan ooit. Het bijhouden van onderhoudskosten, meerdere hardware- en softwareleveranciers en groeiende eisen voor stabiele systeemapplicaties voor productieve prestaties van eindgebruikers vraagt tijd en een hoge mate van expertise, maar kan voor substantiële voordelen voor uw bedrijf zorgen.

Het is eenvoudiger om te reageren op IT-eisen en complexiteiten wanneer u de juiste supportexperts klaar hebt staan. Met Dell Support Services ontvangt u de gespecialiseerde assistentie, tools en technologiebronnen die u nodig hebt, zodat u zich kunt concentreren op uw groei en uw concurrentiepositie binnen een landschap dat blijft evolueren.
Neem contact op met

Services

 1. Dell ProSupport Plus

  ProSupport Plus voor bedrijven

  Geniet van topklasse systeemonderhoud, expertise en technische support zodat u de focus kunt houden waar die hoort: bij uw bedrijf.

 2. Dell storage, bescherming en beheer van data

  ProSupport voor bedrijven

  Onze zeer ervaren experts en softwareopties leveren de beste tech-to-tech-support voor uw hardware.

 3. Services met toegevoegde waarde van Dell ProSupport

  Gespecialiseerde onsite services

  Met aanvullend onsite personeel van Dell krijgt u de hulp die u nodig hebt op locatie om reactietijden te versnellen en essentiële projecten te implementeren.

 4. SupportAssist

  SupportAssist

  Dell SupportAssist biedt geautomatiseerde, proactieve en voorspellende technologie waardoor problemen sneller kunnen worden opgelost.

 5. Dell ProSupport services

  TechDirect

  Train personeel en ondersteun uw systemen met deze zelfservice portal die ontworpen is om IT-teams efficiënter te laten werken

Bronnen

 1. Klik hier om de PDF te lezen

  Whitepaper voor het ondersteunen van het complexe datacenter (in het Engels)

  In whitepaper van IDC wordt uitgelegd hoe belangrijk supportservices zijn voor een datacenteromgeving.

 2. Optimize for Storage

  Optimize for Storage

  13-2-2018

  Gegevens zijn de essentie van uw onderneming, dus het is cruciaal om de systemen waar uw gegevens worden opgeslagen te beschermen en ondersteunen.

 3. SupportAssist Enterprise Veelgestelde vragen (in het Engels)

  SupportAssist Enterprise Veelgestelde vragen (in het Engels)

  Bekijk veelgestelde vragen en hun antwoorden over SupportAssist Enterprise.

 4. prosupport enterprise

  Dataoverzicht ProSupport Plus for Enterprise

  16-8-2017

  Ontdek hoe Dell ProSupport Plus proactief de prestaties verbetert met behulp van omgevingsintelligentie, deskundige technici en technisch accountmanagement.

 5. ProSupport Enterprise Suite

  ProSupport Enterprise Suite

  16-8-2017

  Het ondernemingslandschap verandert razendsnel. De druk om nieuwe technologieën binnen uw organisatie te introduceren terwijl uw bestaande servers, opslag en netwerken onderhouden moeten worden, is groter dan ooit. De toepassing van omvangrijke data, virtualisatie, modernisering van applicaties, een modulaire infrastructuur en de overstap naar cloud computing kunnen aanzienlijke voordelen opleveren. Ze vragen echter om nóg meer expertise. Een complexe omgeving leidt tot complexe processen en tot meer mogelijke problemen. Hoe meer u afhankelijk bent van technologie, des te belangrijker is de beschikking over de juiste ondersteuning.

 6. Dell ProSupport met voorzieningen voor meerdere leveranciers

  Dell ProSupport met voorzieningen voor meerdere leveranciers (In het Engels)

  Met Dell ProSupport met voorzieningen voor meerdere leveranciers hoeft u geen complexe contracten met meerdere leveranciers meer te beheren.

Services

 1. Dell ProSupport

  ProSupport One

  Dit supportpakket bevat hardware- en softwaresupport voor totale zekerheid, of u nu een klein bedrijf hebt of een wereldwijde onderneming.

 2. Services voor beschermen van data en bedrijfsmiddelen

  TechDirect

  Implementeer pc's, train personeel en ondersteun uw eindgebruikers met deze zelfservice portal die ontworpen is om IT-teams efficiënter te laten werken

 3. Keep Your Hard Drive

  Keep Your Hard Drive

  Behoud volledig de fysieke controle over een defecte schijf door vertrouwelijke, bedrijfseigen of gevoelige data te beveiligen.

 4. Services met toegevoegde waarde van Dell ProSupport

  IT Advisory Services

  Reduceer niet-geplande downtime en optimaliseer operationele prestaties en stabiliteit met IT Advisory Services (ITAS), een programma met twee lagen dat proactieve rapportage en analyses biedt.

 5. Dell ProSupport

  Dell ProSupport

  Dell ProSupport biedt de expertise en technologie die nodig is zodat uw pc verbonden en productief blijft, en beperkt verstoringen tot een minium dankzij rechtstreekse toegang tot zeer deskundige experts.

 6. SupportAssist

  SupportAssist

  Dell SupportAssist biedt geautomatiseerde, proactieve en voorspellende technologie waardoor problemen sneller kunnen worden opgelost.

 7. Dell ProSupport Plus voor pc's en tablets

  ProSupport Plus voor pc's en tablets

  ProSupport Plus biedt de essentiële support voor het verminderen van IT-inspanningen, het beschermen van apparaten en het voorkomen van problemen.

 8. Accidental Damage Services

  Bescherming tegen accidentele schade

  Met Dell Accidental Damage and Repair Services blijft uw apparaat werken totdat uw apparatuur weer op orde is.

Bronnen

 1. ProSupport en Premium Support hulp door middel van samenwerking (in het Engels)

  ProSupport en Premium Support hulp door middel van samenwerking (in het Engels)

  Dit dataoverzicht bevat een lijst met leveranciers waar we mee samenwerken om klantproblemen op te lossen. De beschikbaarheid van producten en services varieert per land.

 2. Uitgebreide softwaresupport

  Uitgebreide softwaresupport: Client en Enterprise (in het Engels)

  30-1-2018

  Dit dataoverzicht bevat een lijst met alle softwareproducten die we ondersteunen en waarvan we problemen oplossen. Onze ProSupport Suite en Premium Support services dekken software die geïnstalleerd is op de server, netwerk- en storagehardware, desktops van eindgebruikers, laptops, thin clients en tablets.

 3. Klik hier om de PDF te lezen

  ProSupport voor door software ondersteunde applicaties (in het Engels)

  Dit dataoverzicht bevat een lijst met alle softwareapplicaties die worden gedekt door uw ProSupport for Software servicecontract.

 4. Dell ProSupport met voorzieningen voor meerdere leveranciers

  Dell ProSupport met voorzieningen voor meerdere leveranciers (In het Engels)

  Met Dell ProSupport met voorzieningen voor meerdere leveranciers hoeft u geen complexe contracten met meerdere leveranciers meer te beheren.

Services

 1. ProSupport voor software

  Bespaar tijd: breid uw 24/7 support uit van hardware naar uw softwarestack

Services

 1. Garantie verlengen

  Grijp nu de kans om uw beperkte hardwaregarantie of uw servicecontract uit te breiden om uw investering te beschermen. Dit kan zowel online als telefonisch.

 2. Repareer uw pc of tablet

  Laat Dell uw Dell pc of tablet repareren, zodat uw apparatuur langer meegaat. Of uw computer nu defect is of gewoon trager wordt, u hoeft zich geen zorgen te maken. We helpen u graag.