|

Services

Dell Services is nu NTT DATA Services

Met een van de meest uitgebreide portfolio's van IT-services en bedrijfsservices ter wereld kan Dell Services de mogelijkheden aanpassen aan uw doeleinden. Onze bewezen benadering is uniek in de markt en verschilt aanzienlijk van de servicemodellen uit het verleden. We beginnen met standaard componenten voor modulaire services die we aanpassen voor uw bedrijf. Vervolgens passen we onze grondige expertise in de branche toe voor het versnellen van de resultaten die voor u het meest van belang zijn. We werken bij elke stap met u samen, om u te helpen bij het opbouwen en realiseren van uw visie.
Neem contact op met een Dell expert
Facebook Twitter
 1. Supportservices

  Supportservices

  Dell ProSupport suite transformeert IT-support en onderhoudsactiviteiten, en biedt bovendien meer productiviteit door IT-downtime te voorkomen.

 2. Modernisering van applicaties

  Modernisering van applicaties

  Pak uw IT-problemen aan door één applicatiemoderniserings-partner in te schakelen die u ondersteunt bij al uw overzettings- en herstructuringsvereisten.

 3. Applicatieservices

  Applicatieservices

  Dell levert volledige support en beheer voor softwareapplicaties om technologieplatformen te verbeteren met behulp van oplossingen voor integratie van data, beheer op afstand en verbetering van medische applicaties in de gezondheidszorg.

 4. outsourcing van bedrijfsprocessen

  Outsourcing van bedrijfsprocessen

  Om uw concurrentiepositie te verbeteren kan Dell u helpen om uw bedrijfsprocessen te transformeren op verschillende gebieden zoals de inkomstencyclus.

 5. IT consulting

  IT-advies voor NTT Data

  Maak gebruik van onze ervaren consultants om applicaties, data en besturingssystemen te migreren, cloudoplossingen te implementeren en essentiële infrastructuren uit te rollen.

 6. NTT

  Managed Services voor NTT Data

  Maak gebruik van onze ervaren consultants om applicaties, data en besturingssystemen te migreren, cloudoplossingen te implementeren en essentiële infrastructuren uit te rollen.

 7. Implementatieservices

  Implementatieservices

  Dell biedt uitgebreide services voor laptop- en desktopimplementatie, en ook datacenteroplossingen. Met deze services kan datacenterbeheer worden vereenvoudigd.

 8. Implementatieservices

  IT Consulting Services

  Dell IT-transformatie- en consultingservices vereisen een grondige evaluatie van de huidige capaciteit en kennis van de eisen van het bedrijf.

 9. Trainingservices

  Dell Education Services | Training voor IT-professionals en eindgebruikers

  Train uw IT-professionals en eindgebruikers in het beheren, bewaken en onderhouden van uw technologieoplossingen.