|

Zakelijke en serveraccessoires


Accessoires voor datacenters en bedrijven


Wanneer u Enterprise & Server accessoires aanschaft via een vertrouwde partner zoals Dell, krijgt u meer dan alleen maar een eenvoudige oplossing. U krijgt krachtige technologie tegen een scherpe prijs en de kans om uw productiviteit te verhogen op een snelle en efficiënte manier.

Het ondernemerslandschap verandert snel en uw bedrijf kan niet achterop raken. Daarom hebben we al onze Enterprise & Server accessoires bijeengebracht in een one-stop-shop. We bieden een groot aantal accessoires voor onze server-, storage-, netwerk- en DCI-producten

Enterprise onderdelen     Enterprise harde schijven     Enterprise geheugenonderdelen 
Servers      Hard Drive & Storage      Power & Data Center 
             

Nu kopen

 

 

 

 

 

Nu kopen

 

 

 

 

 

Nu kopen


Gemoedsrust is van groot belang voor een groeiend bedrijf. Daarom biedt Dell apparatuur voor de datacenterinfrastructuur, zoals Dell Racks, KVM en KMM om uw bedrijf te laten groeien en anderen te innoveren.


Nu kopen


Quantum
Beheeroplossingen voor big data met Quantum Lattus/StorNext SAN-bestandssystemen maken het voor ondernemingen mogelijk om prestaties en efficiency aanzienlijk te verbeteren voor hun back-up-, herstel- en archiveringsactiviteiten.

Scalar-bibliotheken zijn de intelligente keuze voor archiveringsapplicaties en langdurige dataretentie. Proactieve en geautomatiseerde bewaking en beheer verminderen administratieve handelingen en serviceonderbrekingen waardoor IT-personeel zich kan concentreren op belangrijke bedrijfsdoelen.
 
SanDisk
Wanneer virtuele DRAM wordt verplaatst, worden meerdere applicaties gedwongen om toegang te krijgen tot storage voor applicatiedata in zeer willekeurige patronen: het slechtste scenario voor een goede I/O.

Met SanDisk kunt u de prestaties van applicaties verbeteren via:

• Een geheugenlaag met hoge capaciteit en hoge prestaties waarbij storagelatentie wordt beperkt en knelpunten in I/O worden voorkomen
• Een aanzienlijk verbeterde responstijd voor I/O-intensieve applicaties
• Een geconfigureerde database die kan worden gebruikt voor tijdelijke bestanden, logboekbestanden en indexen om de prestaties te verdrievoudigen

Meer informatie ›
Nexenta
Softwaregedefinieerde storage is een opkomende storage-implementatie waarbij het storagebesturingssysteem kan worden geïmplementeerd op algemene hardware. Het biedt volledige storagebeheerfuncties, waaronder RAID en gedeelde storageprotocollen voor zowel NAS als SAN.

Nexenta Systems is de wereldmarktleider in softwaregedefinieerde storageoplossingen. Het paradepaardje van het bedrijf, het softwareplatform NexentaStor, levert high-performance, zeer schaalbaar storagebeheer dat is geoptimaliseerd voor virtualisatie en de cloud.

Softwaregedefinieerde storageoplossingen van Dell en Nexenta bieden een volledige suite van storagebeheerservices die Dell servers en storagehardware uitvoeren.
ddn
Of u nu uw data-intensieve toepassingen en workflows wilt versnellen, of prestaties en capaciteit wilt schalen naar de hoge eisen die aan toepassingen gesteld worden, DDN is wereldleider in high-performance storageoplossingen voor Big Data.
Mellanox
Mellanox biedt brancheleidende end-to-end Infiniband met 100 Gb/s, samen met 56 Gb/s Ethernet en latencyreductie door middel van RDMA en RoCE. Verbinden. Versnellen. Outperform.™
Intel
Het portfolio van Intel met True Scale Infiniband hostadapters, edge- en directorswitches, en Fabric Suite beheer- en bewakingstools heeft True Scale Infiniband op de kaart gezet als een technologie die voorop loopt op de high-performance computingmarkt
Seagate
De ClusterStor serie datastorageoplossingen levert een van de snelste en meest betrouwbare high-performance storagesystemen op huidige markt. Alle modellen bevatten het Lustre® bestandssysteem en softwareproduct voor het beheren via een enkel scherm.

riverbed
Optimaliseer de WAN-prestaties en verminder het verkeer met 65 tot 95 procent via snellere levering van applicaties en een verbeterde gebruikersproductiviteit. Riverbed SteelHead is de nummer 1 optimalisatieoplossing in de branche voor versnelde levering van alle applicaties in datacenters en filialen.

Riverbed helpt klanten ook bij het vereenvoudigen van filiaalbeheer met SteelFusion. Het is de eerste en enige converged infrastructure solution voor filialen die lokaal prestaties levert, data naar het datacenter verplaatst, direct herstel levert en een lagere TCO heeft.

KEMP TECHNOLOGIES
KEMP is marktleider in de branche voor Application Delivery Controllers en stimuleert een goede prijs-/prestatieverhouding. De KEMP LoadMaster™ is een essentieel onderdeel om toe te voegen voor hoge beschikbaarheid van kritieke Line of Business applicaties, webapplicaties voor klanten en bedrijfsintranetten in bedrijfsimplementaties.

De KEMP LoadMaster is een geavanceerde Application Delivery Controller met Layer 4-7 werklastverdeling en contentswitching. Doordat LoadMaster verkrijgbaar is als hardware-appliance, als virtueel product met de breedste support voor cloud en hypervisors of als bare-metal software op PowerEdge rackservers, kunnen klanten LoadMaster op elke locatie en manier implementeren op basis van de dynamische behoeften van hun unieke omgeving. Hierbij worden de kosten van IT gestroomlijnd en blijft de oplossing betaalbaar.
entuity
Entuity haalt het werk uit netwerkbeheer. Met deze sterk geautomatiseerde, geharmoniseerde bedrijfsoplossing hebt u diepgaand inzicht in uw netwerk binnen handbereik en kan IT-personeel zich richten op strategische projecten. Ook kan de oplossing eenvoudig worden geïntegreerd met grote frameworks en netwerkomgevingen.
Cumulus
Cumulus Networks transformeert netwerken met het eerste volledig uitgeruste Linux-besturingssysteem voor netwerkhardware in de branche. Cumulus Linux is een oplossing met alleen software die de ultieme flexibiliteit biedt voor moderne netwerkontwerpen en operationele activiteiten in datacenters. Het beste hardware-ecosysteem en het beste ecosysteem voor oplossingen worden gecombineerd met een standaard Linux-besturingssysteem
big switch networks
Big Switch kijkt naar belangrijke ontwerpprincipes voor hyperscale netwerken en past deze toe op doelgerichte producten voor ondernemingen, cloudleveranciers en serviceleveranciers. De Big Tap Monitoring Fabric van dit bedrijf is een oplossing op instapniveau om bestaande netwerken te monitoren, en het vlaggenschip Big Cloud Fabric is een bare-metal SDN switching-fabric die is bedoeld voor nieuwe datacenterpods zoals private cloud, big data en VDI (Virtual Desktop Infrastructure).
Citrix Netscaler
Citrix NetScaler wordt wereldwijd geïmplementeerd om de levering van alle bedrijfs- en cloudservices te optimaliseren, beveiligen en beheren, en om de ervaring van alle eindgebruikers zo goed mogelijk te maken, inclusief mobiele clients.

NetScaler is verkrijgbaar in verschillende appliance-opties die geschikt zijn voor de breedste reeks bedrijfs-, prestatie- en implementatievereisten voor uw netwerk, inclusief virtuele netwerkarchitecturen.
Contact Dell

Contacteer Dell

Krijg hulp van een expert.
Klik hier