|

Smart Selection

Smart Selection
Hebt u het systeem snel nodig?

Smart Select logo

De betreffende aanbiedingen zijn op voorraad en klaar voor verzending. Let op dit pictogram.

Niemand maakt het eenvoudiger om zaken te doen dan Dell.
In de afgelopen 30 jaar hebben geleerd wat klanten precies van hun pc's en tablets verwachten. Daarom hebben we Smart Selection ontwikkeld, bedrijfsklare pc's en tablets die zijn ontworpen met aandacht voor uw behoeften. Met Smart Selection kiest u met vertrouwen het juiste systeem.
  • Altijd de beste keuze: Smart Selection desktops, laptops en tablets bevatten de meest populaire functies voor de meest concurrerende prijzen.
  • Opties snel uit voorraad leverbaar: met vereenvoudigde opties en aanbiedingen die de volgende werkdag worden verstuurd, kunt u uw systeem snel in gebruik nemen.
  • Een betere ervaring: we raden extra software en accessoires aan om uw productiviteit te verhogen.
  • Stabiliteit op de lange termijn: Dell pc's zijn veilig, beheerbaar en betrouwbaar, en bovendien zijn aanbiedingen voor bepaalde Smart Selection systemen tot 12 maanden na de introductie van het product verkrijgbaar, voor langere implementaties.
  • Optionele zakelijke services: kies imaging- en labelingservices om de implementatietijd, kosten en complexiteit te verminderen.
Alle Smart Selection aankopen worden ondersteund door Dell support, zodat u op uw aankoop kunt vertrouwen. De juiste pc of tablet vinden is nu nog eenvoudiger.


   
 Smart Select laptops Smart Select desktops 
Smart Selection laptops en Ultrabooks™ 
Blijf onderweg productief met onze zakelijke laptops en Ultrabooks™ met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Smart Selection-desktops 
Laat nieuwe werknemers aan de slag gaan met onze zakelijke desktops met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Koop nu Koop nu