|

Dell Cloud Labs

Dell Cloud Labs: samen met klanten werken aan een betere cloud

Uw input is uitermate belangrijk om tot de best mogelijke cloudcomputingoplossingen te komen voor onze klant.

Dell Cloud Labs is op deze overtuiging gebaseerd. We nodigen u en andere IT-professionals uit om samen met ons nieuwe ideeën en concepten voor de openbare cloud te verkennen. Door met u samen te werken krijgen we een beter beeld van uw behoeften op cloudgebied, van mogelijke verbeteringen van het potentiële aanbod, en kunnen we ontdekken of een project wel of niet haalbaar is als volledig aanbod.

Als deelnemer aan een cloudproject van Dell zult u:

  • als vroege toepasser praktische toegang tot innovatieve projecten verkrijgen.
  • rechtstreeks met experts en andere gebruikers kunnen communiceren.
  • bijdragen aan de vormgeving en functies van een project.
Een aantal van onze huidige projecten zijn:
 
Cloud Labs Sputnik

Project Sputnik
Project Sputnik begon als een proef van zes maanden (In het Engels) om een open-source laptop te creëren die voor ontwikkelaars was bedoeld. Het resultaat van deze proef is de onlangs gelanceerde ontwikkelaarseditie van de Dell XPS 13 laptop met Ubuntu 12.04. Tegenwoordig leeft Project Sputnik op twee belangrijke communityprojecten: de profiel-tool (In het Engels) en de cloudlauncher (In het Engels).

  
Cloud Labs Crowbar

Project Crowbar
Crowbar is een open-source framework voor implementatie van de cloud die Dell oorspronkelijk had gemaakt om zijn door OpenStack en Hadoop aangestuurde oplossingen te ondersteunen. Onlangs is het bereik uitgebreid met een operationeel model van DevOps en andere implementaties voor aanvullende cloudapplicaties.

Neem contactc op met een Dell expert
Cloud Computing Whitepaper
Open hier de Dell(In het Engels)