|

Gebruik Dell Cloud Services

GebruikGebruik Dell SaaS en IaaS voor uw cloudoplossingen
Waarom zou u zich de kosten, complexiteit en tijd op de hals halen die komen kijken bij het opzetten van een cloudinfrastructuur op locatie? Met Dell cloudoplossingen on-demand hebt u realtime toegang tot infrastructuur-, productiviteits- en bedrijfsprocesapplicaties.

 Praat met Dell over cloudcomputing.Dell oplossingen voor cloud-as-a-service helpt organisaties van allerlei groottes zakelijk resultaat en snel rendement te behalen. Als u een nieuw, klein bedrijf bent kan dit voor u betekenen dat u geen weken of maanden, maar slechts dagen nodig hebt om op te starten. Voor middelgrote bedrijven of organisaties brengt cloudcomputing u dichter bij uw collega's, partners en klanten en vereenvoudigt het de levering in het algemeen, van e-mails tot röntgenfoto's.

Dell Cloud On DemandDell Cloud Dedicated ServiceDell Boomi applicatie-integratie
Dell Cloud On Demand Dell Cloud Dedicated ServiceDell Boomi: applicatie-integratie
Uw datacenter uitbreiden of nieuwe applicaties implementeren met het ecosysteem van Dell cloudpartner.Host uw VMware®-gevirtualiseerde omgeving met dit privé,
single-tenant cloudaanbod van Dell.
Verbind elke combinatie van cloud en op locatie aanwezige applicaties zonder applicances of API-code. Beheer vereenvoudigen en uw data valideren.
Meer informatie › 
   
Dell Workspace-as-a-ServiceDell Cloud Business Applications (DCBA)Dell Email Management Service
Dell Workspace-as-a-ServiceDell Cloud Business Applications (DCBA) (In het Engels)Dell Email Management Service
Profiteer van gehoste virtuele desktops en laat Dell de kosten, het onderhoud en de support voor serverhardware beheren.Snel en veilig toegang tot een suite met geïntegreerde zakelijke cloudapplicaties.

Meer informatie (In het Engels)
Downtime voorkomen, het risico van dataverlies beperken, e-mail veilig archiveren, spam blokkeren en virusaanvallen afslaan.
   
AlertFindDell Cloud Onsite ServicesDell Cloud voor High-Performance Computing
AlertFind Enterprise NotificationDell Cloud Onsite ServicesDell Cloud voor High-Performance Computing
Vereenvoudig en verbeter het meldingsproces van uw bedrijf met AlertFind.Profiteer van een beheerde IaaS privécloud op locatie, of in een gedeelde locatiefaciliteit.Profiteer van on-demand, geavanceerde verwerkingskracht met onze flexibele serviceaanbiedingen.
  
Wat is cloud computing? De strategie achter de technologie

Een consistente cloudstrategie die positieve bedrijfsresultaten stimuleert, is afhankelijk van de samenwerking tussen IT-medewerkers en managers. Net zoals IT niet als een silo binnen het bedrijf kan werken, kan cloud computing niet als een silo binnen IT werken.

De bedrijfsgebonden technologieën van andere cloudleveranciers vereisen dat u uw IT-omgeving aan hun mogelijkheden aanpast. Een strategie op de lange termijn vereist een infrastructuur die open is en zich kan aanpassen naarmate uw bedrijfs- en IT-prioriteiten veranderen.

De benadering van Dell voor het ontwerpen en implementeren van een open cloudstrategie richt zich op de zakelijke en culturele verwachtingen. We geloven het volgende:

  • Cloud computing is geen technologie, het is een strategie. Cloud computing is onderdeel van een allesomvattende strategie om de groei te versnellen, uw werknemers meer mogelijkheden te bieden en uw bedrijf te transformeren. We zetten ons in om oplossingen te ontwikkelen die bij uw bedrijfsvisie passen en die uw bedrijf verder helpen met maximale flexibiliteit en minimale risico's.

  • Cloud computing moet zich aan u aanpassen, niet andersom. De meeste bedrijven zijn al onderweg naar de cloud, maar elk bedrijf heeft unieke behoeften en obstakels. We werken met u en uw medewerkers om uw strategie aan de juiste cloudoplossingen te koppelen — zonder uw bedrijfsactiviteiten te onderbreken.

  • Cloud computing werkt het beste wanneer het probleemloos integreert. Onze aanpak bestaat niet uit het verwijderen en vervangen, maar eerder uit het gebruikmaken van bestaande investeringen en opbouwen vanaf de huidige situatie We zien cloud computing als een logische vervolgstap op wat organisaties al doen, en een manier voor bedrijven om voort te bouwen op reeds aanwezige technologieën en processen.

Als u wilt weten hoe Dell u kan helpen bij het ontwikkelen en implementeren van uw cloudstrategie, neem dan vandaag nog contact op met een Dell expert.

Met flexibele, geïntegreerde en veilige cloudoplossingen

Dell maakt vanaf het begin al deel uit van de evolutie van cloud computing. Tegenwoordig wordt meer dan 50 procent van alle openbare en privéclouds uitgevoerd op Dell-hardware. Onze infrastructuur levert digitale mappen aan mobiele gebruikers, e-mail in de cloud aan advocaten en meer dan zes miljard veilige diagnostische afbeeldingen aan ziekenhuizen en artsen.

Profiteer van onze best practices
Met behulp van een oplossingsgerichte aanpak helpt Dell u meer uit uw cloudomgeving te halen met de flexibiliteit om aanpassingen door te voeren zoals u dat wilt. De cloudoplossingen van Dell elimineren de risico's van eigen architecturen en maken interne innovaties mogelijk op basis van uw specifieke behoeften. Dell levert de ondersteuning, de referentiearchitectuur en het framework voor implementatie om u succesvol te maken.

Beheer de toekomst
Dell maakt het makkelijk om de cloud te maken en beheren, zodat deze gelijke tred houdt met de snelheid waarmee uw bedrijfsstrategieën of -processen veranderen. U kunt het pad maken dat u vandaag nodig hebt en dit implementeren zonder u zorgen te hoeven maken over de risico's van exitstrategieën en de afhankelijkheid van één leverancier.

Dell brengt de cloud terug naar de realiteit met een end-to-end portfolio met services en oplossingen. We geloven in het maken van eenvoudige oplossingen waardoor de cloud voor u werkt — niet andersom.

Voor meer informatie over de voordelen van de cloudoplossingen van Dell neemt u vandaag nog contact op met een vertegenwoordiger.

Meld u aan bij de cloud community van Dell om inzicht te krijgen in de branche, meer te leren over de voordelen van cloud computing en ervaringen met en ideeën over de cloud met uw collega's te delen. Onze blogs, video's, webinars en andere tools voor sociale media bevatten nieuws, instructiegidsen, meningen van experts uit de sector en productupdates waarmee u de controle houdt over de cloud.