|

Applicatie Integratie

Ontwerp uw storage voor optimale werking van applicaties

Alles draait om de prestaties van applicaties: zonder zijn uw werknemers niet productief. Storageoplossingen van Dell spelen een cruciale rol in het zorgen voor de beste prestaties van uw verschillende, essentiële zakelijke programma's.

Storageflexibiliteit en integratie van applicaties staan hierbij centraal. Dell storageoplossingen zorgen voor een naadloze koppeling tussen programma's in uw netwerk en verdelen capaciteit door middel van automatische storage in lagen. Hierdoor verbeteren de prestaties en wordt kostbare overprovisioning vermeden.

Onze strategische partnerschappen met toonaangevende producenten, plus een breed aanbod van bekroonde databeheersoftware- en storageplatforms, garanderen een juiste integratie van al uw applicaties, zoals: Microsoft® Exchange®, Microsoft® SQL Server, SharePoint en Oracle®.

End-to-end storageplatforms van Dell kunnen: 
  • applicaties integreren tussen lokale en cloudomgevingen
  • storagekosten terugdringen
  • prestaties en bescherming van applicaties verbeteren
Het maakt niet uit of u een stand-alone e-mailserver implementeert, applicaties voor verschillende afdelingen consolideert, of een multi-tenant Software-as-a-Service installatie opzet. Het ontwerp van uw storage moet flexibel genoeg zijn om all uw bedrijfsdoelen te ondersteunen.

  1. Microsoft Exchange

    Microsoft Exchange

    Dell storageoplossingen optimaliseren de belangrijkste elektronische communicatiefunctionaliteit, beveiliging en controle voor uw bedrijf.

Storage redux