|

Storageproducten en diensten

Geavanceerd, eenvoudig te gebruiken en voordelig

U heeft geavanceerde storageoplossingen nodig die eenvoudig te gebruiken zijn. Oplossingen die uw data beschermen, geld besparen en uw bedrijf laten groeien. Onze hardware, software en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan uw vereisten:
 • Hardware: maximaliseer uw uptime en efficiëntie met producten van Compellent, EqualLogic en PowerVault Internet SCSI (iSCSI) storage area network (SAN), Network Attached Storage (NAS) en Direct Attached Storage (DAS).
 • Software: gebruik innovatieve tools voor storagebeheer, databescherming en optimalisatie van toepassingsprestaties.
 • Diensten: profiteer van onze bekroonde Dell ProSupport Plus en Copilot Support die ongeëvenaard zijn in klantenservice.
Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over onze storageoplossingen die ontworpen zijn om data automatisch en intelligent te optimaliseren in uw hele IT-infrastructuur.
 1. Dell EqualLogic

  iSCSI Storage Area Network (SAN)

  Vergroot de efficiëntie in uw datacenter met de toonaangevende standaard voor storage en netwerken van Dell, erkend als de nr. 1 leverancier.

 2. Network Attached Storage

  Network Attached Storage (NAS)

  Verbeter uw storage-infrastructuur met oplossingen die uiterst schaalbare NAS voor bestands- en blockworkloads mogelijk maken.

 3. Direct Attached Storage

  Direct Attached Storage (DAS)

  Verbeter het beheer van uw e-mailservers, bestands- en afdrukservers, en applicaties boordevol functies die veel storage vereisen.

Storage redux
Open hier de Dell(In het Engels)