|

Dell Advantage for Endpoint Systems Management

Eindpuntbeheer is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze zakelijke pc's en tablets zijn gebouwd met unieke beheerbaarheid. We bieden gratis tools voor automatisering met Dell Client Command Suite, waardoor IT-beheerders efficiëntere mogelijkheden krijgen voor implementatie, configuratie, bewaking en updates. Onze tools kunnen worden geïntegreerd met de beheerconsole die uw organisatie heeft, zoals Microsoft Systems Center 2012, LANDesk of Dell KACE. Door het optimaliseren van uw beheerinfrastructuur met Dell Client Command Suite kunt u tot $57 (USD) per gebruiker per jaar besparen, door lagere arbeidskosten en verbeterde productiviteit. Voor 100 gebruikers is dit ongeveer $5.700 (USD) aan besparingen*.

Dell biedt out-of-band mogelijkheden voor klanten met vPro processoren en een unieke één-op-veeloplossing, waarmee externe beheerbaarheid veel korter duurt. Dell biedt updates voor vijf generaties, zodat uw oudere pc's net zo goed worden behandeld als nieuwere pc's.

Dell biedt een uitgebreide, gebruiksvriendelijke, betaalbare oplossing voor uw ondernemingen of bedrijfseenheden. De Dell KACE K1000 en K2000 apparaten voor systeembeheer zijn ontwikkeld zodat ze volledig integreren met Dell systeembeheer en computerservices en -tools voor eindgebruikers.

Als uw organisatie geen console voor systeembeheer heeft of als u architecturen wilt toevoegen voor externe locaties, kunnen Dell KACE apparaten voor systeembeheer helpen. Dell pc's worden geleverd met geautomatiseerde tools en hulpprogramma's zodat u eindpuntbeveiliging en -beheer kunt vereenvoudigen. Bovendien kunt u deze tools koppelen aan Dell KACE apparaten voor systeembeheer, zodat de oplossing wordt uitgebreid. Stimuleer efficiëntie in de gehele levenscyclus van uw systemen, zodat u snellere implementatie, betere bewaking en eenvoudigere updates krijgt. U kunt ook profiteren van onze geautomatiseerde tools via andere toonaangevende systeembeheerconsoles met behulp van onze pakketten voor clientintegratie.
  • Het Dell KACE K1000 apparaat voor systeembeheer biedt gebruiksvriendelijk, volledig geïntegreerd systeembeheer, dat voordeliger kan zijn dan alternatieven met alleen software voor het beheren van pc's, laptops en servers op meerdere besturingssystemen. De niet-traditionele benadering van KACE, op basis van een flexibele, intelligente, apparaat-gebaseerde architectuur, levert een volledig geïntegreerde oplossing voor systeembeheer die resulteert in snellere implementatie en eenvoudiger beheer.
  • Het Dell KACE K2000 apparaat voor implementatie levert snelle, efficiënte, volledig geïntegreerde en geautomatiseerde provisioning van systemen en softwaredistributie. Deze oplossing wordt geleverd inclusief evaluatie van inventaris, implementatie van besturingssystemen en images, migratie van gebruikersstatus, systeemconfiguratie en installatie/herstel van applicaties. Het is ideaal voor het migreren van uw systemen naar het nieuwste Windows-besturingssysteem. Deze volledig geïntegreerde, betaalbare oplossing maakt ook gebruik van een apparaat-gebaseerde architectuur en kan eenvoudig worden geïmplementeerd en beheerd.
  • OpenManage™ Essentials (OME) is een uitgebreide console voor het bewaken en beheren van hardware, inclusief servers, storage, netwerkapparaten, zakelijke clientsystemen en SonicWall apparaten.
Neem contact op met een Dell expert om te ontdekken hoe u tijd en geld kun besparen, beveiliging kunt verbeteren en naleving kunt vergroten met oplossingen voor eindpuntbeheer van Dell en KACE apparaten voor systeembeheer.
Neem contact op met een Dell expert
Open hier de Dell(In het Engels)