|

Dell Wyse Datacenter for Microsoft VDI & vWorkspace

Bouw voort op bestaande Microsoft®-investeringen, vermijd dure licenties en bied flexibele implementatie met Dell Wyse Datacenter for Microsoft VDI & Wyse vWorkspace, aangedreven door Microsoft Remote Desktop Services en Hyper-V® 2012 R2. Deze kostenbesparende VDI-oplossing (Virtual Desktop Infrastructure) zorgt voor aanzienlijk lagere kosten voor storage, met ingebouwde technologie voor deduplicatie en Storage Spaces van Microsoft. De VDI-oplossing biedt eenvoud, schaalbaarheid, flexibiliteit en krachtige prestaties met vWorkspace.

Onze end-to-end oplossingen voor cloud client-computing zijn geoptimaliseerd voor desktopvirtualisatie en bevatten datacenterinfrastructuur, software, services en eindpunten die zijn ontworpen om sneller te kunnen implementeren. Geniet van voordelen zoals:
  • Kostenbesparing: gebruik ingebouwde datadeduplicatie en Storage Spaces van Microsoft.
  • Optimale storage: beperk storage-I/O en schijfruimte met vWorkspace HyperCache, HyperDeploy of de Dell PowerVault MD1220 Direct-Attached Storage-behuizing.
  • Flexibele implementatie: kies uit Dell PowerEdge servers met verschillende vormfactoren, voor tien tot tienduizenden gebruikers van virtuele desktops die zijn geoptimaliseerd voor de meest flexibele workloads.
  • Centraal IT-beheer: beheer externe desktopsessies, Windows® 8.1-VM's in pools, of persoonlijke VM's en RemoteApp-programma's en los problemen op vanaf één console.
  • Schaalbaarheid: implementeer enkele tot tienduizenden virtuele desktops, of u nu een kleine organisatie of een grote onderneming bent, of een serviceprovider die oplossingen voor meerdere tenants nodig heeft. Voeg VM-servers toe met de beheerwizard en profiteer van support voor meerdere versies van Windows Server® (van 2003 R2 tot 2012 R2).
  • Robuuste ervaring: profiteer van RemoteFX® voor verbeterde productiviteit, USB-omleiding, voor RemoteFX geoptimaliseerde Dell Wyse eindpunten en hoogwaardige grafische kaarten die zijn gecertificeerd voor Dell servers (voor gebruikers die 3D- of Full HD-multimediabestanden bekijken).
  • Veilige data: lever zeer schaalbare, veilige toegangsservice, single sign-on functionaliteit en veilige externe toegang tot applicaties en VM's op basis van policy's en meerdere toegangsfactoren.
  • BYOD: bied support voor Windows, WES, iOS, Mac OS, Android, voor HTML5 geschikte browsers, Wyse ThinOS en meer.
  • Unified Communications: met Microsoft Lync® 2013 kunnen eindgebruikers vanaf hun Windows-eindpunten communiceren.
Gebruik één platform om flexibele cloud- of clientgehoste leveringsopties te implementeren:

Desktopsessies 

Desktopsessies
Gelijktijdige gebruikers delen
de serverbronnen bij een implementatie op basis van RDP.
       Leveringsmethode voor applicaties

Leveringsmethode voor applicaties
Applicaties worden gestreamd van de
server naar desktopclients. 
 VM's in pools

VM's in pools
Aan gebruikers worden specifieke, nog ongebruikte VM's toegewezen bij elke inloghandeling.
    Persoonlijke VM's

Persoonlijke VM's
Persistente 1-op-1 desktops worden
toegewezen aan specifieke gebruikers.
 Fysieke desktop

Fysieke desktop
Gebruikers kunnen op afstand verbinding maken met een fysieke pc op het werk.

  Client-gehost

Client-gehost
Profiteer van OS-levering en gelaagde
applicatielevering naar clouddesktops.
Neem contact op met een Dell expert en ontdek hoe eenvoudig het is om uw IT te stroomlijnen en een kostenbesparende end-to-end VDI-oplossing te leveren.
Vraag een Dell Expert