|

Netwerkoplossingen

Uw netwerk. Uw visie. Uw voorwaarden.

Hedendaagse applicaties vragen om een nieuwe aanpak van netwerkarchitectuur. De op open standaarden gebaseerde oplossingen van Dell Networking bevrijden u van de verouderde, leveranciersgebonden aanpak. In plaats daarvan ligt de toekomst van uw netwerk in uw handen. Zo realiseert u hogere prestaties en lagere kosten, en behoudt u de flexibiliteit om nieuwe innovaties toe te passen.

SDNVoor uw datacenter betekent dit dat u krachtige mogelijkheden kunt toevoegen om infrastructuur en services te virtualiseren en convergeren met flexibele platforms, meerdere ondersteunde paden naar softwaregedefinieerde netwerken (SDN) en de vrijheid om te kiezen uit open besturingssystemen. We kunnen voor uw netwerk doen wat we ook met servers op basis van open standaarden hebben gedaan: de leveranciersgebonden aanpak overbodig maken en zorgen dat u kunt innoveren zoals het u uitkomt, met support van wereldklasse op ieder punt. Bekijk dit whitepaper (In het Engels) en ontdek hoe de strategie van Dell voor open netwerken uw bedrijf compleet kan veranderen.

Open, veelzijdige en flexibele switchingoplossingen
Open, veelzijdige en flexibele switchingoplossingenBegin eenvoudig en schaal naarmate u groeit met open, high-density switches. Implementeer met de bandbreedte die u nu nodig hebt (1, 10, 25, 40, 50 of 100 GbE) en pas de configuratie eenvoudig aan wanneer workloadvereisten veranderen. Keuzevrijheid in netwerkbesturingssysteem en software betekent nog meer flexibiliteit. Ons uitgebreide aanbod switches en partnerschappen maakt het u eenvoudig om open netwerken in uw datacenter in te zetten.

Leg het fundament voor een toekomstbestendig netwerk
Leg het fundament voor een toekomstbestendig netwerkEen modern netwerk verandert met uw organisatie mee. Dell helpt u het fundament te leggen voor een open-netwerkomgeving met softwaregedefinieerde oplossingen die gebruikmaken van open-source, op standaarden gebaseerde tools en applicaties. Bekijk deze video(In het Engels) voor meer informatie over hoe een open netwerk kan voldoen aan uw unieke behoeften.

Bronto Software kiest Dell Networking Solutions
Bronto Software kiest Dell Networking SolutionsBronto Software kon niet langer bij de huidige netwerkleverancier terecht voor de netwerkprestaties en resiliency die nodig was, en stapte over op een Dell Networking Solution voor snellere en betere prestaties voor data-analyses van klanten. Met deze verandering is Bronto ook beter voorbereid op de toekomst. “Naarmate we richting de softwaregedefinieerde netwerkruimte bewegen … zullen we direct een softwaregedefinieerd netwerkplatform kunnen inzetten met Dell hardware,” zegt Doug Hairfield, Manager of Systems Engineering.

Bekijk deze video (In het Engels) voor meer informatie over de Dell netwerkoplossing die Bronto Software gebruikt.


Neem contact op met een Dell expert
en ontdek wat we voor uw netwerkomgeving kunnen betekenen.

Neem contact op met een Dell expert

Verwante Videos

  • Verwijderen network-virt-nl.jpg
    Netwerkcommunicatie in een gevirtualiseerde omgeving
Open hier de Dell(In het Engels)