|

Voordelen Netwerkproducten

Moderniseer netwerkinfrastructuur en herdefinieer de kosten voor netwerken

U kunt de monolithische, bedrijfsgebonden architecturen die gemeengoed zijn in de netwerkbranche achter u laten. U hoeft bij aanschaf niet meer een te groot systeem te kopen dat hoge bedrijfskosten met zich meebrengt en later prestatieproblemen oplevert naarmate applicaties groeien en verkeerspatronen veranderen. Reken af met de beperkingen van planningen van leveranciers en bepaal zelf hoe u verder wilt gaan.

In het virtuele tijdperk, waarin verkeer van server tot server razendsnel toeneemt, data groeit en mobiele apparaten zich in recordtempo aandienen op de werkplek, is de rol van uw netwerk in nieuwe bedrijfsinitiatieven belangrijker dan ooit. We bieden u een onderscheidende keuze in netwerkproducten om uw netwerk te transformeren, uw IT-kosten te herdefiniëren en sneller resultaten te behalen. Zo werkt het:
  • Eenvoud: maak architectuur en werking eenvoudiger met onze innovaties.
  • Flexibiliteit: beheer uw netwerkstrategie met combineerbare, modulaire platforms op basis van open standaarden.
  • Capaciteit: verbind mensen en punten consistent met platforms die zijn ontwikkeld en gemaakt voor zakelijke prestaties.
U profiteert ook van het unieke portfolio oplossingen van Dell die zijn ontworpen om uw netwerk te optimaliseren voorbij de infrastructuur. Verbeter IT-efficiëntie en verlaag de kosten met gevalideerde oplossingen voor servers, storage, netwerken, beveiliging en support in heel de onderneming.

Meer informatie:

 

Of neem contact op met een Dell expert.
Neem contact op met een Dell expert
Open hier de Dell(In het Engels)