|

PC as a Service (PCaaS)

PCaaS

Verminder de dagelijkse lasten en kosten van IT-beheer


Dell PC as a Service (PCaaS) combineert hardware, software, levenscyclusservices en financiering in één alomvattende oplossing, zodat u profiteert van één voorspelbare prijs per seat per maand via Dell Financial Services.
*

We bieden flexibele financierings- en upgrade-opties, zodat uw IT-team altijd over de juiste middelen beschikt wanneer ze deze nodig hebben en eindgebruikers altijd op de hoogte en productief blijven.*

Om alles nog eenvoudiger te maken, krijgt u een Services Delivery Manager toegewezen die uw contactpersoon is gedurende de hele levenscyclus van de pc.

En met de combinatie van onze betrouwbare, hoogwaardige systemen, tools en deskundige serviceprofessionals, helpt Dell PC-as-a-Service de dagelijkse lasten en kosten van IT-beheer te verminderen. Hierdoor kan IT zich vol vertrouwen op het transformeren van zijn bedrijf concentreren.

Door over te schakelen op dit verbruiksmodel kan uw bedrijf profiteren van:

  • Voorspelbare budgetplanning
  • Minder moeite vanuit IT om computingbehoeften te beheren
  • Versnelde pc-vernieuwingen om eindgebruikers de nieuwste technologie te laten gebruiken
  • Flexibele financieringsopties die zijn ontwikkeld om aan de zakelijke behoeften te voldoen*
  • Maatwerktechnologie om aan de werkvereisten van eindgebruikers te voldoen

Neem vandaag nog contact op met uw verkoopvertegenwoordiger voor meer informatie over PC-as-a-service


Prijsvoorbeeld
-----------------------------------------------
Prijsvoorbeeld
Meer informatie over aantrekkelijke PCaaS-configuraties en -prijzen.

Aanbevolen Video (in het Engels)

Dell PC as a Service + Microsoft Windows 10
Hardware
Hardware
Dell biedt een groot aantal systemen die bij uw bedrijf passen, zodat u de technologie kunt afstemmen op de behoeften en wensen van uw werknemers: van krachtige workstations tot ultralichte laptops en alles daartussenin, inclusief monitoren en accessoires. Kies uit de nieuwste Dell OptiPlex desktops, Latitude laptops, XPS laptops en Precision workstations.
Software voor beveiliging en assetbeheer
SoftwareGeef uw Dell ervaring een boost met de nieuwste software die ontworpen is om uw investeringen te beschermen en beheren, zoals Dell Endpoint Security Suite Enterprise, VMWare Airwatch en Absolute DDS.
Technologie en tools
Technologie en toolsExclusieve Dell technologie en tools om systeemproblemen te automatiseren, in kaart te brengen en sneller op te lossen. ImageAssist, SupportAssist, de TechDirect zelfserviceportal en Dell Client Command Suite zijn allemaal beschikbaar zodat u tijd kunt besparen met de best beheerbare clientapparaten ter wereld.
Levenscyclusservices
LevenscyclusservicesKies het juiste serviceniveau voor uw bedrijfsbehoeften. Dell staat voor u klaar, van support tot het herstellen van assets, om het proces zo naadloos mogelijk te maken.
  • Met ProDeploy Client Suite kunt u uw pc's sneller implementeren, zonder moeite en met meer controle. De implementaties worden volledig geleid door onze experts en partners, van projectbeheer tot planning, configuratie en integratie.
  • Er zijn verschillende supportservices beschikbaar, zoals ProSupport en ProSupport Plus zodat u alles hebt wat nodig is, waaronder prioritaire toegang tot deskundige support en proactieve monitoring voor het automatisch voorspellen en oplossen van problemen.
  • Met services voor assetherstel wordt gebruikte computerapparatuur afgevoerd op een veilige en milieuvriendelijke manier.
Flexibele financieringsopties via Dell Financial Services*
Dell Financial ServicesEr zijn flexibele opties voor financiering en upgrades tussendoor beschikbaar om ervoor te zorgen dat u alles hebt wat nodig is, zodat uw gebruikers betrokken en productief blijven..*
PCaaS Services Delivery Manager
PCaaS Services Delivery ManagerEen PCaaS Services Delivery Manager is uw contactpersoon voor de gehele levenscyclus van de pc, helpt u bij het stroomlijnen van de communicatie en voorziet u van updates tijdens het project.

Neem vandaag nog contact op met uw accountmanager voor meer informatie over PC-as-a-service