|

Asset tagging en rapportering

Beveilig en traceer uw IT-middelen

Als u nu eens de status van uw computerapparatuur kon controleren en effectief beheren?

De Dell™ Asset Tagging & Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

U kunt uw hardwaremiddelen het eenvoudigst volgen wanneer u tijdens de productie een fysiek label erop laat aanbrengen. Het zilverkleurige vinyl label wordt afgedrukt tijdens het productieproces van het systeem, zodat informatie die relevant is voor dat betreffende systeem kan worden vastgelegd. Daarnaast kunnen wij in het systeem-BIOS ook een door de klant opgegeven alfanumeriek assetnummer van 10 tekens opslaan, zodat software voor systeembeheer op afstand om identificatie kan verzoeken.

Met onze Asset Reporting service kunt u nieuwe bedrijfsmiddelen gemakkelijk in uw bestaande systemen voor bedrijfsmiddelenbeheer integreren en ontvangt u dagelijks, wekelijks of maandelijks een assetrapport. Bovendien kunnen deze assetrapporten een handige en effectieve manier vormen om alle pc's die sinds het vorige rapport zijn geleverd te identificeren.

Neem voor meer informatie over de Dell Asset Tagging & Reporting services contact op met uw Dell Account Manager.
Neem contact op met een expert van Dell