|

Dell | Windows Migration Services

Windows Migration Services

Vergemakkelijk uw migratie van Windows Server 2003 voor 14 juli 2015

Het migreren van uw onderneming naar een modern Microsoft® Windows®-besturingssysteem is een complex proces dat IT-bronnen onder druk kan zetten. Dat is waarom Dell haar klanten helpt bij het halen van de deadline van dit decennium: op 14 juli 2015 komt support voor Windows 2003 ten einde. Is uw organisatie er klaar voor?

Dell | Windows Server 2003 Migration Service

Met de deadline van juli 2015 in het verschiet, kunt u erop vertrouwen dat Dell uw organisatie helpt bij het versnellen van de omschakeling van workloads naar nieuwe besturingssystemen, zoals Windows Server 2012 R2, of naar cloudmodellen. Bovendien zult u hiermee de risico's en kosten rondom verouderde technologie drastisch verminderen. De strategische waarde van een efficiënte Windows-migratie is gereedheid op het gebied van applicaties, hardware en implementatie. Er zijn veel verschillende benaderingen tot servermigratie, en Dell heeft de systemen en expertise om voor elke workload de meest efficiënte benadering te bepalen. Dell is de belangrijkste partner van Microsoft voor implementatie en heeft unieke tools en bewezen practices ontwikkeld om gereedheid voor migratie te garanderen.

De voordelen van Dell Windows Server 2003 Migration Service zijn onder andere:

 • Druk op IT-bronnen minimaliseren
 • Kansen voor omzetting naar 'as a service'-modellen identificeren
 • Prioriteit geven aan migratie, terwijl de impact voor de eindgebruiker klein wordt gehouden
 • Applicatieprestaties verbeteren door de serverbronnen en -architectuur te optimaliseren
 • Het ontwikkelen van een basis voor uw onderneming om te behouden voor Configuration Management
 • Een complete end-to-end oplossing van Dell: hardware, software en services

Nu is het moment om over te stappen op Windows 7® of Windows 8®
Of u nu hulp nodig hebt om de eerste stap te zetten of tijdens het migratieproces vastzit, wij kunnen u helpen om uw personeel te laten overstappen op een modern besturingssysteem met Dell Services.

Support voor Windows XP wordt officieel stopgezet op 8 april 2014. Alle computers met XP die overgebleven zijn op uw netwerk zullen u blootstellen aan grote beveiligingsrisico's en escalerende kosten. Ervoor zorgen dat uw eindgebruikers overstappen op Windows 7 of Windows 8 is de enige manier om de nieuwste beveiligingsupdates en support te blijven ontvangen van Microsoft®. Experts van Dell kunnen u helpen om de overstap snel, eenvoudig en probleemloos te laten verlopen.


Dell |
Windows® migratieservices

De holistische benadering van migratie van Dell kan in elke fase van uw traject helpen, bijvoorbeeld met services voor planning, migratie en educatie. Dell is de belangrijkste partner van Microsoft voor de implementatie van Windows 7, en heeft unieke tools en bewezen practices ontwikkeld om te zorgen voor gereedheid en een rendabele migratie.

Bij Dell vinden we dat het geheim van een efficiënte Windows-migratie gereedheid voor applicaties, hardware en implementatie is.
 • Bereid u voor op Windows 7 of Windows 8 met applicaties voor het testen van de inventarisatie en compatibiliteit. Identificeer alle hardware en bepaal wat er moet worden vervangen en welke upgrades kunnen worden uitgevoerd. Waar bevindt u zich in het traject?
 • Automatiseer  het migratieproces, inclusief het basisimage, instellingen van het besturingssysteem, applicaties, migratie van gebruikersdata, deelnemen aan domein, codering en alle andere stappen in het proces voor het bouwen van een pc. Het doel is ervoor te zorgen dat er minder of geen technici meer nodig zijn op locatie, en gebruikers zelfs in staat te stellen om de migraties zelf uit te voeren. 
 • Implementeer tijdens het migratieschema gereedheid voor volgen van apparaten, gereedheid van applicaties en wijzigingsbeheer voor gebruikers. De cloudgebaseerde Client Deployment Manager van Dell helpt de migratie te volgen en beheren.
 • Leid uw personeel op zodat ze goed kunnen werken met het nieuwe systeem.

Dell | Fast Forward Service voor migratie van Windows

Als u een nieuwe migratie direct wilt starten of een migratie in voortgang wilt versnellen, kan Dell helpen met onze modulaire Fast Forward Service voor migratie van Windows. Migreer tot 5.000 clientsystemen en vijf locaties soepel en snel door te kiezen uit al onze beschikbare modules, inclusief inventaris, rationalisering van applicaties, compatibiliteitstests, probleemoplossing, bundeling en implementatie. De standaard Fast Forward Service voor een migratie van Windows duurt slechts 16 weken.


Dell |
Windows 8 Boot Camp

Als u tablets met Windows 8 koopt, kan Dell Windows 8 Readiness Boot Camp u helpen bij de eerste stap om de tablets te implementeren in uw gehele organisatie. Dit modulaire programma wordt onderverdeeld in activiteiten van één week om te helpen bij de belangrijkste stappen om een implementatie van een Windows 8 tablet voor te bereiden. Het programma begint met een overzicht van het bereik van uw implementatie, gevolgd door de uitvoering van de werkelijke overstap, en eindigt met de kennisoverdracht aan uw team.

De voordelen van Dell | Windows® Migration Services zijn onder andere:
 • De tijd en risico's beperken die gerelateerd zijn aan een migratie naar Windows 7 en Windows 8
 • Snel uw softwaretitels catalogiseren en compatibiliteitsproblemen identificeren
 • De omvang van de benodigde training voor eindgebruikers bepalen
 • Plannen voor de gevolgen van het einde van support voor Windows XP
Neem vandaag contact op met Dell voor meer informatie of plan een activiteit voor Dell | Windows Migration Services.