|

Managed Deployment

Beperk downtime als gevolg van implementatie

Als u er klaar voor bent om nieuwe laptops en desktops te implementeren, en overbodige apparatuur vervangt, wilt u dit snel doen. Uw eindgebruikers moeten kunnen doorwerken zonder onderbreking, en uw IT-teamleden moeten bezoeken op de werkplek en problemen met datamigratie minimaliseren.

Als u werkt met specialisten van Dell, hebt u toegang tot uitgebreide services voor planning en projectbeheer, zodat uw implementatie probleemloos verloopt. Zo kunnen u en uw personeel productief blijven. 

Met Dell™ Managed Deployment krijgt u alle voordelen van de installatie van laptops en desktops, en ook een uitgebreid scala aan services, die zijn ontwikkeld om het gehele implementatieproces van begin tot einde te vereenvoudigen.
  • Projectbeheer: Wij kunnen project- en programmabeheer leveren voor end-to-end implementatieservices, zodat uw eindgebruikers zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Specialisten van Dell kunnen de vele eentonige implementatietaken waar uw IT-personeel gemakkelijk in verzand raakt, razendsnel en met minimale verstoring uitvoeren.
  • Betrouwbare en consistente datamigratie: Dell zorgt voor de overdracht van data, images, applicaties en accountinstellingen op de computer van de gebruiker zelf. Omdat we de data op binair niveau via een kabel kunnen migreren, hoeven er geen gebruikerswachtwoorden te worden verstrekt aan de technici. Met deze benadering worden gebruikersdata en -instellingen ook op de juiste wijze gemigreerd.
Als u minder dan een volledig beheerde implementatie nodig hebt, maar meer dan een eenvoudige installatie, vraagt u naar onze standaard beheerde implementatie (Standard Managed Deployment). We kunnen een installatie met vast bereik inclusief projectcoördinatie bieden, met opties op maat voor datamigratie, assettagging en laden van images en applicaties onder toezicht.

Neem om te beginnen contact op met uw Dell vertegenwoordiger.
Neem contact op met een expert van Dell