|

Optimized Deployment

Verminder implementatiekosten

Wat als u nieuwe pc's kunt implementeren in uw gehele onderneming en tegelijkertijd de installatietijd aan het bureau met tot 88 procent kunt reduceren?1

Wat als uw implementatieproces ervoor kan worden dat pieken in netwerkverkeer worden verminderd en dat onderbrekingen in de productiviteit van eindgebruikers worden geminimaliseerd?

En wat als uw gehele IT-personeel meer tijd zou kunnen besteden om uw bedrijf op topsnelheid te laten draaien?

Met Dell Services kunt u dit alles doen en meer. Uw project begint met een uitgebreide beoordeling van uw omgeving en een evaluatie van uw gereedheid om te migreren of implementeren. U krijgt ook meldingen over belangrijke infrastructuurcomponenten die moeten worden bijgewerkt of in gebruik moeten worden genomen om een volledig geautomatiseerde migratie van het besturingssysteem of systeemimplementatie in te schakelen.

Op basis van dit inzicht krijgt u een gedetailleerd plan om een volledig geautomatiseerde, geoptimaliseerde implementatie van Dell te implementeren waarmee kosten worden verlaagd, tijd wordt bespaard en risico's worden voorkomen. We vereenvoudigen logistiek door alle content die is vereist op de harde schijf van elke pc van te voren klaar te zetten tijdens de fabricage. Dit betekent dat u elke pc kunt laten leveren aan elke gebruiker en deze automatisch kunt laten configureren voor de specifieke vereisten van die gebruiker, waardoor het niet meer nodig is om een specifieke pc te volgen van de fabriek tot aan het bureau van een specifieke eindgebruiker.

Dell gebruikt hulpprogramma's en processen waarvoor patenten zijn aangevraagd om automatisering te verhogen, zodat stappen die vaak bijdragen aan variaties en fouten worden uitgeschakeld. Hierdoor wordt de tijd die een technicus besteedt aan het bureau met 88 procent verlaagd. Ook kunt u met Dell Optimized Deployment de overdracht van images, toepassingen, instellingen en gegevens naar het bureau van de eindgebruiker inschakelen, zodat een geschatte 70 procent van de netwerkbandbreedte, die is vereist voor migratie van besturingssystemen of implementaties van pc's, kan worden geëlimineerd.

Integreer Dell KACE naadloos met de service Dell Optimized Deployment

Met de KACE K2000 (In het Engels) wordt het eenvoudig om bijgewerkte masterimages te beheren en te verzenden naar de fabriek voor de eerste implementatie. Wanneer de machines zijn ontvangen, bevestigt de K2000 de fabrieksimages en handelt deze alle taken voor migratie van gebruikersstatussen en eventuele taken na de implementatie af. Met behulp van de interface met sleepfunctionaliteit van de K2000 kunt u snel taken toevoegen aan of verwijderen uit elke implementatie en kunnen uw IT-beheerders eenvoudig en snel verschillende softwareconfiguraties distribueren binnen hun organisaties. Zo worden het basisimage en de toepassingen apart beheerd.

Neem om te beginnen contact op met uw Dell vertegenwoordiger.
 

1 Gebaseerd op een evaluatie van het algemene gebruik van geautomatiseerde implementatiehulpprogramma's door geselecteerde Dell-klanten in oktober 2009.

Neem contact op met