|

Netwerkconsulting

Maak gebruik van alle mogelijkheden van uw netwerkinfrastructuur

Verbeter bedrijfsbrede connectiviteit

Alle netwerken bieden de eenvoudige maar zeer belangrijke mogelijkheid om informatie te delen, en toch zijn er maar weinig in staat om al het potentieel aan te wenden om complete bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Ga de samenwerking aan met Dell om het meeste uit uw netwerk te halen. Laat uw bedrijf kennis maken met een hoger niveau van connectiviteit door vandaag nog te profiteren van onze netwerkservices. Wij helpen u om effectiever toegang te krijgen tot data, applicaties, hardware en andere gebruikers met deze services:

workshop voor netwerken
Neem meer weloverwogen en vertrouwde besluiten over waarop u uw IT-bronnen wilt richten met de workshop voor netwerken van Dell IT Consulting. In deze gezamenlijke whiteboardsessie van een halve dag kunt u het volgende doen:
  • tools en technieken onderzoeken om netwerk- en capaciteitsmogelijkheden te bekijken. 
  • huidige en toekomstige netwerkvraag begrijpen. 
  • nieuwe applicaties, oude infrastructuren, prestatievermindering, fusies en consolidatie identificeren.
Door de betrokkenheid kunt u de terugverdientijd versnellen voor uw volgende netwerkproject, mogelijke tijds- en kostenbesparingen bepalen en volgende stappen aangeven om binnen het budget te voldoen aan uw zakelijke doelen.

Draadloze netwerken
U hebt een draadloos netwerk op bedrijfsniveau nodig dat geschaald kan worden uitgebreid wanneer uw behoefte aan draadloze netwerken toeneemt. Consultants van Dell analyseren uw bestaande infrastructuur en creëren een volledige draadloze oplossing die voldoet aan uw behoeften aan draadloze netwerken. We bieden een volledige reeks services voor consulting, implementatie en beheer van draadloze netwerken. Onze consultants hebben uitgebreide expertise met draadloze netwerken op basis van honderden activiteiten bij klanten over de hele wereld.

Netwerkprestaties.
Uw netwerk moet zo snel mogelijk werken en de snelste levering van applicaties bieden. Een geoptimaliseerd netwerk voldoet aan al uw prestatiedoelen. Consultants van Dell™ Networking maken een volledige oplossing die snelle en efficiënte prestaties biedt voor het netwerk en levering van applicaties. Onze netwerkconsultants bieden end-to-end netwerk- en applicatieanalyses en prestatieoptimalisering.

Dell integreren met netwerken van meerdere leveranciers
Het introduceren van een tweede netwerkleverancier verlaagt de totale eigendomskosten (TCO) voor de meeste organisaties met minstens 15 tot 25 procent gedurende een periode van 5 jaar.

Verbeter uw netwerkomgeving
U hebt een betrouwbare en goed ontworpen netwerkarchitectuur nodig om uw Dell netwerk aan te sluiten op uw verouderde en andere bestaande netwerkomgevingen. Maak gebruik van de voordelen van netwerken op basis van open industriestandaarden en vermijd bedrijfsgebonden netwerkoplossingen waaraan u vast komt te zitten en die veel te veel kosten. Consultants van Dell kunnen uw Dell oplossingen op veilige wijze integreren in uw verouderde netwerkomgeving, en kunnen helpen bij het besparen op kosten van netwerkoplossingen op basis van standaarden.

Netwerkintegratie met Dell

Neem afscheid van bedrijfsgeboden netwerkoplossingen van één leverancier. Dell biedt bewezen expertise met behulp van netwerken op basis van open standaarden, voor het ontwerpen en bouwen van netwerken die betrouwbaar samenwerken. Onze consultants hebben de uitgebreide kennis van Dell producten die vereist is om netwerken op een veilige en betrouwbare wijze te integreren met behulp van open industriestandaarden.

Neem vandaag contact op met Dell voor meer informatie en om een workshop over netwerken te plannen

 

Neem contact op met