|

Dell ProSupport Flex for Data Center

Support op maat voor uw bedrijfsbehoeften

Uw datacenter is dynamisch, met unieke, veranderende behoeften die niet efficiënt kunnen worden ondersteund met een vast contract. Dell streeft ernaar om als partners van u, onze zakelijke klanten, een supportervaring te leveren die is aangepast aan uw datacenter.

Stelt u zich eens voor dat u een flexibel supportmodel hebt waarmee u uw omgeving kunt aanpassen aan uw veranderende zakelijke behoeften zonder uw supportniveaus in gevaar te brengen. Met Dell ProSupport Flex for Data Center zijn onze gespecialiseerde technisch accountmanager en ons team van bij u met naam bekende support- en buitendiensttechnici getraind om uw omgeving te kennen en om te zorgen voor optimale prestaties. We passen onze service aan op de unieke vereisten van uw datacenter, we werken samen met uw medewerkers en maken gebruik van de capaciteiten die u al hebt, zodat u alleen betaalt voor de services die u nodig hebt.

Het is ons doel om u met het volgende te helpen:
  • Risico en downtime verminderen — met een gespecialiseerde technisch accountmanager en een persoonlijk bij u bekend techsupportteam, werken onze experts samen met uw experts om uw processen operationeel te maken en zo snellere oplossingen te leveren.
  • De efficiëntie verbeteren — u hebt één telefoonnummer voor technische ondersteuning en één aanspreekpunt voor onsite support, en technische support is specifiek voor uw omgeving en aangepast op uw operationele model.
  • Minder uitgeven — met één plan krijgt u end-to-end support die is geoptimaliseerd om op consistente wijze alleen de benodigde support te leveren voor uw datacenter.
  • Problemen met meerdere leveranciers sneller oplossen — aangepaste support door experts voor uw gehele datacenter, inclusief omgevingen met meerdere leveranciers.
Neem contact op met een Dell expert