|

Dell TechDirect voor eindgebruikers

Eén globaal portaal voor efficiënte probleemoplossing

Veel hardware-incidenten vereisen snelle, herhaalbare ondersteuning. Tijd die nodig is om problemen telefonisch op te lossen betekent dat IT-personeel zich niet kan bezighouden met strategischere projecten en bedrijfsvereisten.

Met Dell TechDirect kan het interne IT-personeel onderdelen verkrijgen en gevallen van technische ondersteuning voor producten van Dell beheren, en wordt minder tijd besteed aan het traditioneel telefonisch oplossen van problemen. IT-personeel kan incidenten registreren, problemen met Dell hardware oplossen en zelf onderdelen verzenden naar vrijwel elke locatie ter wereld via het intuïtieve online Dell TechDirect portaal.

Met TechDirect kunt u de productiviteit en effectiviteit van uw support verbeteren:
  • Wijs gemakkelijk prioriteiten toe aan dagelijks onderhoud van onderdelen — maak accounts aan voor beheerders en technici en pas deze accounts aan om te helpen bij het prioriteiten toewijzen en het uitvoeren van vereiste hardwarereparaties.
  • Deel voortgang bij het oplossen van hardwareproblemen — volg verzendingen en aanvragen voor technische ondersteuning die zijn gemaakt door teamleden binnen uw organisatie.
  • Voorkom vertragingen en richt u op uw bedrijf — uw IT-personeel maakt diagnoses van het hardwareprobleem, maakt online een geval aan en verzendt de vereiste onderdelen om problemen intern op te lossen.
  • Optie voor arbeidskostenvergoeding — efficiënte optie voor online end-to-end arbeidsvergoeding voor organisaties die een hoog aantal onderdelen moeten vervangen.
Voor een gestroomlijnde supportervaring kunt u zich vandaag nog inschrijven bij TechDirect op dell.com/techdirect (In het Engels).


Neem contact op met een Dell expert