AMD  Dell en AMD werken samen om producten van de volgende generatie te leveren met de betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties die professionals in engineering en productie vereisen.
De samenwerking tussen Dell en AMD genereert een krachtige combinatie — Dell Precision workstations (In het Engels) en AMD FirePro™ professionele grafische kaarten, die samen zijn ontworpen voor een efficiënte balans bij complexe 3D-werklasten. Professionele grafische kaarten van AMD bieden veel functies voor verbeterde productiviteit:
  • Graphics Core Next (GCN) architectuur levert rendering en rekenprestaties tegelijk met de GPU-architectuur (graphics processing unit) van AMD op basis van 28 nm-technologie.
  • GeometryBoost zorgt ervoor dat complexe, tessellated modellen probleemloos worden verwerkt.
  • AMD Eyefinity technologie voor meerdere beeldschermen biedt u meer beeldschermruimte om modellen op grote schaal en meerdere toepassingen tegelijk te bekijken in één grote werkruimte. U kunt tegelijkertijd en onafhankelijk tot zes beeldschermen met hoge resolutie gebruiken,1 op flexibele wijze geconfigureerd in verschillende combinaties van staande en liggende weergaven. Bekijk deze video (In het Engels)voor meer informatie.

AMD FirePro grafische kaarten bieden volledige support voor geavanceerde functies van de nieuwste industriestandaarden, zoals OpenGL® 4.2, OpenCL™ 1.1 en DirectX® 11, zodat gebruikers kunnen profiteren van de meest krachtige visualisatiefuncties die beschikbaar zijn. Ook is AMD FirePro geoptimaliseerd en gecertificeerd voor toonaangevende workstation-toepassingen, en er wordt gezorgd voor zeer hoge geometrische prestaties en probleemloze verwerking van complexe modellen in de meest veeleisende toepassingen, inclusief software van Adobe®, Autodesk®, Dassault Systémes,Siemens en PTC®.
Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies (In het Engels), een interactieve tool die u kan helpen een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.


AMD, FirePro en combinaties ervan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices.

 

1 AMD Eyefinity technologie biedt support voor meerdere beeldschermen met behulp van één ingeschakelde ATI FirePro™ professionele grafische kaart; het aantal ondersteunde beeldschermen verschilt per kaartmodel. Microsoft® Windows 7, Windows Vista of Linux® is vereist om meer dan 2 beeldschermen te ondersteunen.