|

Dell en AMD

AMD  Dell en AMD werken samen om producten van de volgende generatie te leveren met de betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties die professionals in engineering en productie vereisen.
De samenwerking tussen Dell en AMD genereert een krachtige combinatie — Dell Precision workstations (In het Engels) en AMD FirePro™ professionele grafische kaarten, die samen zijn ontworpen voor een efficiënte balans bij complexe 3D-werklasten. Professionele grafische kaarten van AMD bieden veel functies voor verbeterde productiviteit:
 • Graphics Core Next (GCN) architectuur levert rendering en rekenprestaties tegelijk met de GPU-architectuur (graphics processing unit) van AMD op basis van 28 nm-technologie.
 • GeometryBoost zorgt ervoor dat complexe, tessellated modellen probleemloos worden verwerkt.
 • AMD Eyefinity technologie voor meerdere beeldschermen biedt u meer beeldschermruimte om modellen op grote schaal en meerdere toepassingen tegelijk te bekijken in één grote werkruimte. U kunt tegelijkertijd en onafhankelijk tot zes beeldschermen met hoge resolutie gebruiken, op flexibele wijze geconfigureerd in verschillende combinaties van staande en liggende weergaven. Bekijk deze video voor meer informatie.

AMD FirePro grafische kaarten bieden volledige support voor geavanceerde functies van de nieuwste industriestandaarden, zoals OpenGL® 4.2, OpenCL™ 1.1 en DirectX® 11, zodat gebruikers kunnen profiteren van de meest krachtige visualisatiefuncties die beschikbaar zijn. Ook is AMD FirePro geoptimaliseerd en gecertificeerd voor toonaangevende workstation-toepassingen, en er wordt gezorgd voor zeer hoge geometrische prestaties en probleemloze verwerking van complexe modellen in de meest veeleisende toepassingen, inclusief software van Adobe®, Autodesk®, Dassault Systémes,Siemens en PTC®.
Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u kan helpen een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.


AMD, FirePro en combinaties ervan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices.

 1. Dell en AMD

  Behaal de snelheid en geavanceerde prestaties de u nodig hebt met gecombineerde oplossingen van Dell en AMD voor computerondersteund ontwerpen (CAD) en creatie van digitale content (DCC).

 2. Dell en Adobe

  Maak baanbrekende digitale content waarmee communicatie wordt verbeterd en worden merken versterkt met behulp van volledige oplossingen die creatie van digitale media combineren met gegevensgerichte marketing.

 3. Dell en Grass Valley

  Bereik de flexibiliteit en aanpasbaarheid die u nodig hebt om te voldoen aan uw creatieve en operationele zakelijke uitdagingen met professionele oplossingen voor uitzendingen en video's.

 4. Dell and Presagis

  Stroomlijn workflows voor modelleren en simulatie, met kant-en-klare oplossingen op basis van open standaarden voor de ruimtevaart en defensie.

 5. Dell en NDSsi

  U kunt voldoen aan uw veeleisende diagnostische behoeften voor radiologie met diverse oplossingen voor medisch beeldmateriaal.

 6. Dell en Halliburton | Landmark

  Innovatieve, efficiënte, upstream oplossingen voor olie en gas met open integratie, voor exploratie, boren en productie.

 7. Dell en ffA

  Verminder risico's van exploratie en ontwikkeling, en verbeter bedrijfsprestaties met gegevensgerichte, door een interpreter begeleide oplossingen voor olie en gas.

 8. Dell en Esri

  Richt u op sociale, economische, zakelijke en milieuproblemen, op lokale, regionale, nationale en wereldwijde schalen met eenvoudige, zeer geautomatiseerde GIS-oplossingen (Geographic Information System).

 9. Dell en Dassault Systèmes

  Voorzie gedrag en milieu-effecten van producten via oplossingen voor levenscyclusbeheer van producten, waarmee u de producten van de toekomst kunt ontwerpen, simuleren en ervaren, ongeacht de grootte van uw bedrijf of de sector.

 10. Dell en Dynamic Graphics

  Los problemen met ruimtelijke analyse op die voorkomen in de wetenschappen met betrekking tot petroleum, het milieu en de aarde met betrouwbare, eenvoudig te gebruiken oplossingen.