|

Dell en Barco

Barco Eenvoudige integratie van workstations in uw infrastructuur is essentieel voor het succes van uw implementatie van PACS. Bovendien is het selecteren van de juiste medische weergave voor bepaalde medische toepassingen nodig, om ervoor te zorgen dat artsen vol vertrouwen nauwkeurige diagnoses kunnen stellen op basis van patiëntonderzoeken.
Samen bieden Dell en Barco toonaangevende visualisatie-oplossingen voor de toepassingen voor medische beeldvorming. Daarbij bieden we geavanceerde beeldkwaliteit, tools voor beheer van assets en goede betrouwbaarheid. Diagnostische workstations van Dell en Barco bieden zorgverleners een beproefde oplossing voor veeleisende omgevingen in de gezondheidszorg.

“Beeldkwaliteit is essentieel in onze branche, omdat radiologen nauwkeurige diagnoses moeten stellen van wat ze zien,” zei Lynda Domogalla, Vice President of Product Marketing bij Barco Healthcare. “Door onze geavanceerde producten voor beeldvorming te certificeren voor gebruik met Dell Precision workstations (In het Engels), bieden we onze klanten in de gezondheidszorg oplossingen met optimale prestaties. Samen bieden we de beste beeldkwaliteit die medische voordelen en verbeterde productiviteit voor radiologen bieden.”

Voor meer informatie gaat u naar de pagina van de Barco oplossing of laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstation-oplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u helpt een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.