|

Dell en ffA

ffA ffA biedt toonaangevende software en services van GeoTeric® Geological Expression voor de olie- en gasindustrie. De benadering van Geological Expression brengt interpretatieve kennis en objectieve gegevensanalyse samen in een unieke, geologisch gestuurde, gegevensgerichte en door een interpreter begeleide workflow, die gebruik maakt van seismische 3D- analyse en geavanceerde multispectrale visualisatie. Zo wordt de geologie onthuld die vaak verborgen zit in de seismische gegevens.

Samen werken Dell en ffA samen met olie- en gasbedrijven om hun bedrijfsprestaties te verbeteren, risico's van exploratie en ontwikkeling te verminderen en de mogelijkheden van het digitale olieveld te realiseren.

Bepaalde Dell Precision workstations (In het Engels)zijn gevalideerd voor GeoTeric (In het Engels), de enige Geological Expression software die het gat dicht tussen verwerking, interpretatie en modellering van reservoirs, door geofysische gegevens direct om te zetten in geologische informatie. De software biedt een innovatieve, gegevensgerichte en door een interpreter begeleide benadering voor het begrijpen en definiëren van de 3D-morfologie van de geologische elementen waarvan images worden gemaakt binnen de seismische gegevens

Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies, een interactieve tool die u helpt een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.