|

iDRAC met Lifecycle Controller

iDRAC met Lifecycle Controller

Een geïntegreerde Dell Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller is ingebouwd in elke Dell PowerEdge server. Dit biedt functionaliteit waarmee u Dell PowerEdge servers kunt implementeren, bijwerken, bewaken en onderhouden zonder een softwareagent voor systeembeheer. De Dell iDRAC met Lifecycle Controller vereist geen besturingssysteem of hypervisor om te kunnen werken, omdat de iDRAC in de fabriek wordt ingebouwd in elke server. Deze werking zonder agents betekent dat uw nieuwe server met technologie van OpenManage een nieuw besturingssysteem kan implementeren of nieuwe instellingen kan accepteren, zonder dat er extra software hoeft te worden geïnstalleerd. Met krachtige, gebruiksvriendelijke opties voor extern beheer en configuratie, kan iDRAC met Lifecycle Controller u een waarschuwing geven als er een probleem optreedt, waar u ook bent. iDRAC met Lifecycle Controller maakt gestroomlijnd lokaal en extern serverbeheer mogelijk, en beheerders hoeven de server minder vaak of helemaal niet fysiek te bezoeken, zelfs als de server niet operationeel is.

Als integraal onderdeel van iDRAC, vereenvoudigt de Dell Lifecycle Controller taken voor levenscyclusbeheer op de server, zoals provisioning, implementatie, onderhoud, aanpassingen van gebruikers, patches en updates. De Lifecycle Controller is een verzameling van out-of-band services voor automatisering, ingebouwde applicaties voordat het besturingssysteem wordt geladen en externe interfaces die u mogelijkheden voor implementatie, updates en onderhoud bieden via beheerde, permanente storage. Dit betekent dat u afhankelijkheid van op media gebaseerde tools en functies voor systeembeheer kunt verminderen of elimineren.

Met Lifecycle Controller besteedt u minder tijd aan beheertaken, wordt het aantal mogelijke fouten verlaagd, wordt beveiliging verbeterd en wordt de algehele efficiëntie in uw IT-omgeving verbeterd.

En omdat iDRAC met Lifecycle Controller out-of-band functioneert, hoeft u de softwareagent van OpenManage Server Administrator niet te installeren.

Of u nu iDRAC7 gebruikt op PowerEdge servers van de vorige generatie, of iDRAC8 op next-generation modellen, u kunt bij beide versies serverfirmware automatisch bijwerken, automatische serverconfiguratie zonder tussenkomst gebruiken en functies voor automatische serversupport krijgen. Bovendien ondersteunen beide versies iDRAC Service Module (iSM), een zeer lichtgewichte service waarmee aan besturingssystemen gerelateerde kenmerken grondiger kunnen worden bewaakt en beheerd.

Met next-generation PowerEdge servers en iDRAC8, profiteert u ook van:
  • iDRAC Direct — onze innovatieve technologie voor serverconfiguratieprofielen waarmee u servers eenvoudig en volledig kunt configureren met een USB-geheugenstick of door een laptop direct aan te sluiten op de USB-poort van het systeem. iDRAC Quick Sync geeft u de mogelijkheid om OpenManage Mobile te gebruiken in combinatie met een optionele server-bezel aan de voorkant met NFC-technologie (Near-Field Communications), zodat u informatie over de serverstatus en configuratie snel kunt ontvangen en verzenden op uw handheld mobiele apparaat.
  • Tijdbesparende functies zoals het eenvoudig terugzetten van serverinstellingen bij het vervangen van een systeemmoederbord.
  • Bewaking van systeemprestaties zonder agents, voor prestatiebewaking die geen invloed heeft op prestaties van workloads.
  • Out-of-band storagebewaking en -beheer van de PERC9 RAID-controller en SAS Controller Monitoring op de Dell server.
Voor meer informatie gaat u naar de pagina voor iDRAC (In het Engels) of naar de pagina voor Lifecycle Controller (In het Engels) in het Dell Tech Center; of neem contact op met een Dell expert.
Vraag een Dell Expert