|

OpenManage Mobile

De uptime van IT behouden met altijd en overal toegang

Beheer uw datacenter vanaf uw smartphone of tablet. Wanneer uw organisatie vertrouwt op de voortdurende beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur, vertrouwt u op snelle detectie en oplossing van problemen die hierop een nadelige invloed kunnen hebben.

Dell OpenManage Mobile brengt u software waarmee snelle waarschuwingen en responstijden eenvoudiger dan ooit worden. Hiermee kunt u verbinding maken met Dell servers, storage, netwerkapparaten, firewall-apparaten en ook ondersteunde professionele hardware van externe leveranciers. Ook behoudt u optimale prestaties en hoge beschikbaarheid, waar u ook bent. Met OpenManage Mobile kunt u op veilige wijze een deel van de taken voor datacenterbewaking en probleemoplossing uitvoeren vanaf een mobiel apparaat. Dit kunt u op verschillende manieren doen:
  • externe toegang: bekijk belangrijke statusrapporten op uw mobiele apparaat voor een één-op-veel weergave van de systeemstatus van uw datacenterhardware (met OpenManage Essentials); of maak verbinding met afzonderlijke PowerEdge servers via de interface van iDRAC met Lifecycle Controller voor één-op-één beheer, waar u ook bent.
  • lokale toegang op de server via toegang tot iDRAC met Lifecycle Controller; of via iDRAC Quick Sync met uw mobiele apparaat en een next-generation PowerEdge server-bezel die geschikt is voor NFC (Near-Field Communication).

Wat kunt u doen met OpenManage Mobile?

Als u verbinding hebt via OpenManage Essentials kunt u verschillende eenvoudige beheerfuncties uitvoeren op PowerEdge servers:
  • u kunt meldingen van kritieke waarschuwingen ontvangen op uw mobiele apparaat wanneer ze worden ontvangen in uw OpenManage Essentials beheerconsole.
  • u kunt waarschuwingen bevestigen, doorsturen en verwijderen via uw mobiele apparaat.
  • u kunt bladeren door platforminformatie, de inventarisatie van firmware en logboeken van gebeurtenissen op afzonderlijke systemen.
  • u kunt functies voor serverbeheer zoals Inschakelen, Opnieuw opstarten of Afsluiten uitvoeren via de mobiele applicatie.
Wanneer u verbinding maakt met een next-generation PowerEdge server via iDRAC Quick Sync, kunt u het volgende doen: 
  • u kunt direct toegang krijgen tot en gebruikmaken van hardwarelogboeken, informatie over firmware, informatie over status en netwerkinformatie op uw mobiele apparaat.
  • u kunt de netwerkconfiguratie van de server, de aanmeldingsgegevens van de hoofdgebruiker en de opstartvolgorde wijzigen.
OpenManage Mobile levert alle informatie die u nodig hebt in een interface die geschikt is voor mobiele apparaten en die uitgebreid en gebruiksvriendelijk is. Laat OpenManage Mobile u een waarschuwing geven wanneer uw hulp het meest nodig is in het datacenter: klik op de waarschuwing, start de applicatie, stel het probleem vast en ga vervolgens verder met uw werk.

Voor meer informatie over OpenManage Mobile gaat u naar Dell TechCenter (In het Engels) of neem contact op met een Dell expert en ontdek hoe u de voordelen van systeembeheer met OpenManage en platforms, softwareoplossingen en services van Dell in uw datacenter kunt leveren.
Vraag een Dell Expert