|

Dell en Parallels

Parallels Parallels is opgericht in 1999 en is een wereldwijde marktleider op het gebied van software voor virtualisatie en automatisering, waardoor computergebruik voor consumenten, bedrijven en serviceproviders wordt geoptimaliseerd op alle grote hardware-, besturingssysteem- en virtualisatieplatforms. Al meer dan 28 jaar heeft Dell landen, gemeenschappen, klanten en individuele personen in staat gesteld om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken.

Samen leveren Parallels en Dell innovatieve en efficiënte oplossingen voor desktopvirtualisatie, om u te helpen bij workflows die veel prestaties en intensieve grafische verwerking vereisen.

Bepaalde Dell Precision workstations (In het Engels)zijn gevalideerd voor Parallels Workstation Extreme (In het Engels), software die de manier verandert waarop ontwerpers, animators, engineers, analisten en IT-teams dagelijks complexe software en werklasten draaien. Alles krijgt een turboboost doordat Parallels de VT-d virtualisatietechnologie voor hardware van Intel implementeert, en het is de enige oplossing waarmee het mogelijk wordt om speciale GPU-bronnen direct toe te wijzen aan de virtuele machine, waardoor eindgebruikers tegelijkertijd op verschillende besturingssystemen meerdere grafisch intensieve werklasten kunnen beheren.

Laat een expert contact met u opnemen voor meer informatie over onze workstationoplossingen.

U kunt ook gebruikmaken van ons Dell Precision workstationadvies,een interactieve tool die u helpt een Dell Precision pc te kiezen die aan uw computerbehoeften voldoet.