|

Voordelen Desktop virtualisatie

Kies voor een partner die complete oplossingen voor desktopvirtualisatie biedt, van het datacenter tot de eindpunten. Met vereenvoudigde, schaalbare Dell™ Desktop Virtualization Solutions (DVS) kunt u kosten vermijden, complexiteit verlagen en de terugverdientijd verkorten:
  • De DVS Simplified Appliance is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en operationeel Virtual Device Interface (VDI) apparaat dat de traditionele voordelen van desktopvirtualisatie biedt in een alles-in-één-bundel.
  • DVS Simplified Desktop-as-a-Service (DaaS) biedt een cloudgebaseerde oplossing in abonnementsvorm waarmee u uw desktops kunt beheren en wij uw VDI (Virtual Desktop Infrastructure) kunnen onderhouden. Via het zelfbedieningsportaal hebt u toegang tot uw virtuele desktops, kunt u uw implementaties opschalen en uw desktopimages beheren.
  • DVS Enterprise Infrastructure biedt desktopvirtualisatie voor veeleisende IT-omgevingen met uiteenlopende vereisten voor eindgebruikers. Wij implementeren uw VDI (en kunnen deze ook beheren) voor u. U kunt ervoor kiezen om uw IT-bronnen, gegevens en toepassingen aan uw zijde van de firewall te behouden zonder dat u de oplossing zelf dient te bouwen of te onderhouden.
Een ander geweldig voordeel dat Dell u biedt, is onze Blueprint Methodology. Met deze uitvoerige evaluatie helpen wij u de gegevens te verzamelen die u nodig hebt om onderbouwde beslissingen te nemen.
Vraag een Dell Expert