|

Windows 8 producten en services

Een volledige oplossing voor uw Windows 8-migratie

Door vooruit te plannen en samen te werken met een ervaren partner, kunt u op uw eigen tempo migreren. U kunt ook maximaal voordeel halen uit uw tijd en inspanningen door de upgrade van uw besturingssysteem te laten samenvallen met de aankoop van een nieuwe pc.

Voor Windows 8 geoptimaliseerde pc's

We bieden voor Windows 8 geoptimaliseerde tablets, laptops en desktops, waaronder:
  • Latitude™ 10 en XPS™ 10 tablets
  • Latitude 6430u en XPS 12 laptops
  • vPro™-geschikte OptiPlex™ 9010 All-in-One touchdesktops
Windows 8 beheertools

Beheer uw Windows-clients efficiënt gedurende de hele levenscyclus van de oplossing met Dell | KACE™ K1000 en K2000 clientappliances, Dell Management Console, Microsoft® System Center Configuration Manager (SCCM) en OpenManage™ Essentials.

Windows 8 migratieservices

Stem uw migratie af op uw specifieke behoeften met end-to-end services, van Consulting Workshops en Application Compatibility Services tot Optimized Deployment and Asset Recovery Services:

Dell Consulting Workshop. Allereerst leren wij hoe uw omgeving werkt en vormen wij ons een degelijk beeld van uw vereisten. Hierbij kunnen wij u helpen de benodigde informatie te verzamelen om onderbouwde beslissingen te nemen over uw keuze van besturingssystemen en nieuwe technologieën, zoals desktopvirtualisatie, Bring Your Own Device (BYOD) en IT-consumentisme.

Managed Deployment Services. Vertrouw op goed aangeschreven, gecertificeerde professionele projectbeheerders en deskundige implementatietechnici om uw nieuwe Windows-installatie te plannen en te implementeren.

Inventarisatie en rationalisering van applicaties. Als voorbereiding op uw migratie dient u alle geïnstalleerde applicaties op de apparaten van uw gebruikers te identificeren. Wij helpen u een strategie voor compatibiliteitstests op te stellen die het aantal redundante licenties reduceert en u helpt te beslissen welke applicaties u uit uw inventaris kunt verwijderen.

Application Compatibility Reporting. Compatibiliteitstests verlopen zelden zonder struikelblokken. Wij kunnen u helpen problemen te verhelpen die tijdens dit proces aan het licht komen.

Image Management. Met onze gespecialiseerde services kunt u een groot deel van het verkeer over netwerkimplementatie elimineren. Creëer, test en beheer uw virtuele en fysieke clientimages 24x7 efficiënter met veilig imagebeheer.

Optimized Deployment Services. Reduceer de implementatietijd aanzienlijk, lokaliseer verspreide bedrijfsmiddelen, distribueer software en beheer patches. Met het Dell™ Optimized Deployment Services Framework kunt u tot 55% op uw implementatiekosten besparen*.

Dell ProSupport. Profiteer van de voordelen van 24x7 deskundige technische support in uw regio.

Asset Recovery Services. Doe een beroep op onze milieubewuste aanpak van de uitbedrijfname van bedrijfsmiddelen.

Neem contact op met een Dell expert om aan de slag te gaan met uw upgradeproces.
Neem contact op met een Dell expert
Open hier de Dell(In het Engels)