|

Onze mensen | Nikki

Maak kennis met NikkiWanneer ben je bij EMC begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

Ik ben in maart 2009 bij het bedrijf komen werken als lid van het UK SE-team en was verantwoordelijk voor de belangrijkste RSA SE-producten. Toen we in 2011 Archer overnamen, ben ik overgestapt naar Governance Risk and Compliance en onlangs ben ik gepromoveerd tot manager van een team systeemingenieurs die overal werken in de regio Europa/Midden Oosten/Afrika.

Wat vind je het meest inspirerend aan onze cultuur?

De cultuur is erg open en iedereen is welkom. Mensen worden hier aangemoedigd nieuwe dingen te proberen, met nieuwe ideeën te komen, fouten te maken en daardoor te groeien. We hebben een bloeiende cultuur dankzij een open dialoog waarin onze partners en channels voorop staan.

Ben je lid van een of meer van de affiniteitskringen bij EMC? Welke rol heb je gespeeld en/of hoe heb je ervan geprofiteerd?

Ik ben net lid geworden van het Women’s Leadership Forum en zie er echt naar uit meer mensen te leren kennen, te weten wat ze doen en mijn netwerk uit te breiden. Ik doe in mei mee aan het programma Managing Success Now en ik ben erg enthousiast om meer te horen van leidinggevende vrouwen binnen het bedrijf. Ik heb in het verleden gewerkt met deelnemers aan het Global Services Associate Program en heb gezien dat zij veel succes hadden. Ik ben ook betrokken geweest bij STEM (Science, Technology, Engineering en Math)-evenementen waarin vrouwen via lezingen op universiteiten en hogescholen werden aangemoedigd te kiezen voor een loopbaan binnen onze sector. Dat vind ik geweldig.

Wat maakt je zo enthousiast over de toekomstmogelijkheden van Dell?

Ik voel dat we goed toegerust zijn om het bedrijf en ons bereik op te schalen, vooral wanneer je kijkt waarin Dell uitblinkt. We gaan producten op de markt brengen die zijn opgebouwd rond een ‘partner-eerst’-mentaliteit. Dat geeft ons de voordelen van een goede behandeling van onze klanten. Klanten zijn dol op onze producten. Volgens de NPS (Net Promoter Scores) heeft EMC een van de hoogste scores binnen willekeurig welke organisatie. En ik denk dat er door de samenwerking met Dell alleen maar meer kansen gaan komen.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

Dat we in hoog tempo werken en snel doorpakken. De dingen veranderen voortdurend en verandering is stimulerend. Dit is geen stilstaand bedrijf en je moet je daaraan kunnen aanpassen. Je moet ook van technologie houden. Je krijgt de kans om in verschillende groepen en teams te werken en de status quo uit te dagen. Je moet hier kunnen putten uit ervaring en nieuwe ideeën opdoen.

Hoe heb je klanten geholpen om te groeien en succesvol te zijn?

Intern heb ik mensen kunnen helpen hun potentieel te realiseren. Ik heb junior collega's geholpen zichzelf uit te dagen en te wennen aan dingen die niet makkelijk zijn. Extern zijn we er naar mijn mening in geslaagd de klanten echt tevreden te houden door te voldoen aan hun verwachtingen en deze zelfs te overtreffen. De ontwikkeling van het bedrijf heeft iedereen geholpen zich aan te passen en risico's in de hand te houden. We hebben bijgedragen aan een cultuurverandering en leveren technologie zoals geen ander aan onze klanten dankzij onze filosofie waarin we iedereen aanmoedigen om risico-eigenaar te worden.

En wat maakt het zo geweldig om hier te werken?

Perfectie is de vijand van daadkracht. We worden aangemoedigd de dingen elke dag anders te doen, met vallen en opstaan, totdat alles goed loopt. Iedereen is hier om te winnen en daarom is het verrassend te zien wat je samen kunt bereiken.

Beschrijf je ervaring hier in een paar woorden.

 • Constant veranderend.
 • Uitdagend.
 • Lonend.
 • Leuk.
 • Relaties.

 

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10