|

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze inzet

Met het Dell programma "Dell Powering the Possible" streven wij ernaar om expertise en technologie in te zetten waar onze klanten en onze planeet er het meest aan hebben. Wij hebben een duidelijke verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, werknemers en aandeelhouders om deze doelstelling te realiseren.

Ontdek er meer over en bekijk de video (in het Engels)


Communities
(in het Engels)
Milieu
(in het Engels)
Mensen
(in het Engels)
Communities Milieu Dell en haar team
Door onze samenwerking met non-profitpartners, bieden wij technologie, expertise en financiering om urgente sociale problemen op te lossen en onze community's te transformeren. Door innovaties in verpakking, energie-efficiƫntie en e-recycling bieden wij onze klanten meer mogelijkheden om meer te doen, minder te verbruiken en hun ecologische voetafdruk te beperken. We hebben een wereldwijd publiek en onze teamleden weerspiegelen die benadering. Door een werkplek op maat te maken, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en hen technologie bieden die harder voor hen werkt.

Toeleveringsketen
(in het Engels)
Rapportering
(in het Engels)
Bestuur
(in het Engels)
Toeleveringsketen Rapportering Bestuur
Ons wereldwijde leveranciers zijn essentieel voor het leveren van technologieoplossingen. Zij zijn ons ook verantwoording schuldig voor het naleven van de mensenrechten en de zorg voor het milieu, en dat geldt ook voor ons onszelf. Wij streven ernaar om op een ethische manier en met integriteit zaken te doen. Wij werken ook transparant en betrekken onze belanghebbenden bij wat we doen om zo onze sociale verantwoordelijkheid als bedrijf beter op te nemen. Dell wordt gekenmerkt door veranderingen en evolutie, maar integriteit blijft onze leidraad. We doen zaken op een ethische en wettelijke manier en volgens onze eigen strikte gedragscode.