|

Dell consumentenservices

Dell Services


Dell Services voor pc's

Uw computeraankoop omvat de Dell basisgarantie van 1 jaar voor materiaal- en productiefouten. Afhankelijk van het product, kan uw aankoop extra services omvatten en u kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een of meer van onze premiumservices, zoals Premium Support, Accidental Damage, of uitbreidingen op de basisgarantie.
 
Serviceopties

 
 Inspiron pc's

 
XPS pc's


Basisgarantie 


Basisgarantie*

 

1 jarr1 jarr
Uw systeem wordt geleverd met 1 jaar Dell basisgarantie. Als een systeemstoring die onder de garantie valt niet op afstand kan worden opgelost, zal Dell uw systeem ophalen, repareren en terugsturen. Dell betaalt ook de kosten voor het ophalen en retourneren van het systeem, maar vraagt u om voor een doos te zorgen en het systeem veilig te verpakken voor transport.

Meer informatie ›
 
Premium SupportPremium Support
Vertrouw op snelle en eenvoudige support, 24 uur per dag.1 Dankzij Dell Premium Support met SupportAssist kunnen onze experts problemen ontdekken voordat u er last van krijgt, en deze problemen snel oplossen zodat u weer verder kunt.2 Als we uw probleem niet op afstand kunnen oplossen, komt een van onze zeer ervaren technici naar u toe.3 U ontvangt persoonlijke hulp van onze werknemers, zonder gedoe

Meer informative ›
1, 2, 3, 4 jaar1, 2, 3, 4 jaar

Accidental Damage-bescherming
 

Accidental Damage-bescherming***

 

Beschikbaar in mandjeBeschikbaar in mandje
Uw laptop laten vallen? Koffie op uw tablet gemorst? Accidental Damage Service repareert het eenvoudig zodat u snel weer aan de slag kunt.

Meer informatie › 
  
Aanvullende support voor u
    

Drivers en Downloads

Verlenging garantie en service

Windows support

Orderstatus en Support

Drivers en Downloads

Verlenging garantie en service

Windows Support

Orderstatus en Support

Koop LaptopsKoop DesktopsKoop Tablets
Koop Laptops ›Koop Desktops ›Koop Tablets ›

***Accidental Damage-bescherming: deze service biedt geen dekking tegen diefstal, verlies en schade als gevolg van brand, overstroming of andere natuurrampen, of opzettelijke schade. De klant kan worden gevraagd de eenheid aan Dell te retourneren. Beperkt tot 1 gekwalificeerd incident per contractjaar. U vindt alle informatie hierover op www.dell.com/servicecontracts(in het Engels)

*Beperkte hardwaregarantie: 
ga voor meer informatie naar http://www.dell.com/learn/nl/nl/nlcorp1/terms-of-sale-consumer