Help mij bij mijn keuze: opties voor service en support

 
 Inbegrepen bij pcWat is er inbegrepen bij mijn pc?

Uw systeem wordt geleverd met een Dell Enhanced Support plan dat van toepassing is op al uw hardware - en softwareproblemen. 
Uw Inspiron omvat 1 jaar Collect & Return service plus 90 dagen Premium Phone Support om te kunnen beginnen.

 ServiceplanUw serviceplan uitgelegd.

Hardware - en softwareproblemen.

Tijdens de eerste 90 dagen hebt u toegang tot de Dell Premium Phone Support softwarehulplijn. Deze service biedt u toegang tot ervaren technici en snellere responstijden bij oproepen dan standaard telefonische ondersteuning (raadpleeg het tabblad Voordelen van Premium Phone Support voor meer informatie).
Collect_and_return Collect & Return 

Mocht er een storing in het systeem ontstaan, dan kan Dell binnen 10 werkdagen een ophaal-, reparatie- en retourservice bieden, na het afronden van telefonische probleemoplossing.
 Monteur

Upgrade naar Next Day In-Home Service

Voor extra gemak sturen we een door Dell gecertificeerde technicus naar u thuis binnen één werkdag, als op uw pc het probleem niet op afstand kan worden verholpen.
Volledige informatie en uitsluitingen van Next Day In-Home Service met Premium Phone Support vindt u hier.

 Voordelen van telefonische ondersteuningBlijf profiteren van de voordelen van Premium Phone Support.
Nadat uw 90 dagen zijn vervallen, wordt uw support teruggezet naar de standaard technische ondersteuning voor alleen hardware. Als u uitbreidt naar een langere termijn van Premium Phone Support, blijft u, naast hardware-assistentie, profiteren van uitmuntende software-ondersteuning.
Serviceplan Premium Phone Support biedt u ondersteuning voor Microsoft Office en andere algemene software, voor het instellen van e-mail, printers, en anti-virus en voor hulp bij de overdracht van gegevens. Of uw software nu vooraf is geïnstalleerd of afzonderlijk is gekocht op onze website, wij kunnen u uitkomst bieden.
Ja Standaard telefonische support overslaan: met toegang tot een team dat gericht is op sneller beantwoorden.
Ja Aan de slag met anti-virus: zorg ervoor dat uw antivirussoftware juist is ingesteld en planningen maakt voor die essentiële geautomatiseerde scans. 
Ja Hebt u problemen met het besturingssysteem? Wij kunnen u helpen om uw oorspronkelijke fabrieksinstellingen in te stellen. 
Ja Uw systeem of tablet verbinden met bestaande netwerken: wij helpen u met bekabelde of draadloze netwerken, hoewel we niet een nieuw netwerk voor u kunnen instellen. 
Ja Uw randapparaten aansluiten op uw systeem: wij begeleiden u bij het proces van het verbinding maken met een printer of andere randapparatuur met uitzondering van geavanceerde Bluetooth® of WiFi-verbindingen. 
Ja Hulp nodig met overdracht of back-up van gegevens? U kunt eenvoudige instructies krijgen zodat u bestanden kunt overbrengen naar uw nieuwe computer of back-ups kunt maken van gegevens. 
Ja Software-assistentie: wij kunnen u stap-voor-stap ondersteuning bieden voor software van Dell of u helpen bij het installeren, verwijderen en opnieuw installeren van andere software die u hebt gekocht van Dell. 
Ja Onze eenvoudige "hoe kan ik"-instructies beslaan de software voor: browsers, e-mail, productiviteit, financieel werk, foto- of videobewerking, het maken van dvd's of PDF's en ook bekende merken zoals Windows 7 of Windows 8, Microsoft Office, McAfee® Antivirus, Quicken, Adobe® Photoshop®. 
 1 jaar Dell Enhanced Plan (inbegrepen) 1, 2, 3 jaar Premium Plans 
Collect & Return
  • Na diagnose op afstand
JaHardwarereparatie bij u thuis
  • Na diagnose op afstand
Ja 
Snellere respons bij oproepen 90 dagenSnellere respons bij oproepen 1, 2, 3 jaar
Software-assistentie (raadpleeg het tabblad Voordelen van Premium Phone Support voor meer informatie) 90 dagenPremium hulplijn voor software (raadpleeg het tabblad Voordelen van Premium Phone Support voor meer informatie)1, 2, 3 jaar

Standaard technische ondersteuning voor uw hardware

  • Telefoon of e-mail
JaStandaard telefonische support overslaanJa
Servicecontract Krijg meer informatie over uw servicecontract

Voor alle details, beperkingen en uitsluitingen van de Collect & Return service, klikt u hier