Help mij bij mijn keuze: supportservices

 
Support Dell levert een handige manier om het product op een van de volgende manieren naar een vestiging van Dell te retourneren, afhankelijk van uw locatie:

Retour aan depot - Als er zich in uw tablet een fout heeft ontwikkeld die niet op afstand kan worden opgelost, levert de Return to Depot Service van Dell u een doos en verzendlabel om de defecte tablet naar een Dell faciliteit voor reparatie te retourneren. De tablet wordt na 10-14 werkdagen naar u teruggestuurd.

Snelle retour voor reparatie na diagnose op afstand - Een nieuwe tablet is een investering en u wilt deze te beschermen. Wat er ook gebeurt, uw tablet wordt geleverd met 1 jaar Snelle retour voor reparatie na diagnose op afstand. Als uw tablet onvoorziene problemen heeft en wordt gedekt door de beperkte hardwaregarantie van Dell, en dat probleem kan niet op afstand worden opgelost, biedt deze service Mail-in-reparatie binnen 3-5 werkdagen voor materiaal- en productiefouten in uw computer (snelle verzending inbegrepen).

 Collect & Retrun- De Collect & Retrun-service (CAR) van Dell verzamelt, repareert en retourneert het systeem van de klant binnen vier werkdagen na diagnose op afstand. Indien het serviceprobleem is vastgesteld tussen 9.00 en 17.00 uur (lokale tijd, van maandag tot en met vrijdag). Een Dell vertegenwoordiger of toegewezen forwarder is de volgende werkdag op locatie om het systeem van de klant op te halen.
Premium Phone Support 

Premium Phone Support
Laat ons support gemakkelijk maken. Premium Phone Support biedt de expertise en technologie die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden en productief bent, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Beperk onderbrekingen tot een minimum met directe toegang tot hoogopgeleide experts die over de hele wereld beschikbaar zijn met één bron om aan al uw hardware- en softwarebehoeften te voldoen. Van aanpassen tot optimaliseren tot probleemoplossing; we staan voor u klaar gedurende de gehele levensduur van uw product.

Met de Dell Premium Phone Support kunt u rekenen op:

  • Hulp bij het aansluiten van apparaten op uw nieuwe tablet
  • 24x7 rechtstreekse toegang tot geavanceerde technische ondersteuning
  • Oplossen van softwareproblemen en eenvoudige "hoe-kan-ik"-instructies voor veelgebruikte applicaties
  • Collectieve hulp voor software van derden voor Skype, Twitter, Netflix, Yahoo en Facebook
  • Retour aan depot
  • Snelle retour voor reparatie na diagnose op afstand

 

Accidental Damage Service 

Accidental Damage-service*
Ongelukjes gebeuren en Dell kan u hierbij helpen. Minimaliseer de niet-geplande downtime door uw systeem te beschermen tegen onvoorziene ongelukjes door een val, gemorste vloeistoffen, stroompieken en breuken. Accidental Damage-service is ideaal voor systemen die worden blootgesteld aan risicovol gebruik en omgevingen, want deze service gaat verder waar uw beperkte hardwaregarantie is gestopt en biedt u de reparatie of vervanging van uw product.
 
Spanningspieken en een gebroken beeldscherm - Reparatie of vervanging van uw computer in het geval van een onvoorziene spanningspiek of onopzettelijke schade aan of defecten van het beeldscherm.
Gemorste vloeistoffen - Reparatie of vervanging van uw computer in het geval van het onvoorzien morsen van vloeistoffen in of op het apparaat.
Een onvoorziene val of onopzettelijk laten vallen - Reparatie of vervanging van uw computer in het geval van een onvoorziene val, het onopzettelijk laten vallen of een andere onvoorziene botsing.