|

Analyse

Realiseer sneller inzichten
Laat uw bedrijf groeien, optimaliseer operationele activiteiten en verblijd klanten met snelle data-inzichten. Dell oplossingen voor big data-analyses zijn robuust, gebruiksvriendelijk en kunnen gebruikt worden met gestructureerde, ongestructureerde, of deels gestructureerde data. U kunt data omzetten in bedrijfskansen, problemen oplossen en toekomstige uitdagingen voorspellen.

Leg de kracht van analyses in handen van meer werknemers, niet alleen uw analisten, en profiteer van meer kennis binnen elke laag van uw organisatie. Dell oplossingen zijn veilig, zeer intuïtief en aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Verbeter uw analysemogelijkheden
Realiseer fundamentele mogelijkheden, zoals informele toegang via spreadsheets of databases, voordat u business intelligence (BI) inzet om uw bedrijf te runnen. Voeg daarna geavanceerde mogelijkheden toe, zoals voorspellende en cognitieve analyses die contextuele en sentimentdata integreren, om toekomstige resultaten te voorspellen en beslissingen te maken. Wij helpen u met de opzet, warehousing, bewaking, dashboards en proactieve rapportering rondom analyses.

Praat met een Dell expert voor meer informatie over analyseoplossingen van Dell.

Belangrijk bericht: Dell Services is overgenomen door NTT DATA, een top-10 internationaal bedrijf in IT services. Klik hier (in het Engels) voor meer informatie over de integratie, of ga naar de website van NTT DATA Services, voorheen Dell Services (in het Engels) voor het volledige aanbod. Klik op deze links voor het aanbod van NTT DATA Services op het gebied van applicatieservices(in het Engels), outsourcing van bedrijfsprocessen (in het Engels), door infrastructuur beheerde services (in het Engels), cloudservices (in het Engels) en digitale bedrijfsservices (in het Engels), evenals de expertise van NTT DATA Services in verticale sectoren, zoals de gezondheidszorg (in het Engels), financiële dienstverlening (in het Engels), de overheid (in het Engels), en productie (in het Engels).
Neem contact op met een Dell expert