|

Producten en services voor een geconvergeerde infrastructuur

Met de Active Infrastructure reeks kunt u eenvoudig gevirtualiseerde bronnenpools leveren voor toepassingen, voor de infrastructuur voor virtuele desktops en voor privéclouds. Met deze oplossingen worden servers, storage, netwerk en beheer van infrastructuursystemen gecombineerd.

U kunt onze Active Infrastructure reeks op de volgende manieren implementeren:
  • Vooraf geïntegreerde systemen die geïntegreerde en vooraf ontwikkelde, geteste en samengestelde platformen bieden. Deze systemen combineren onze uitgebreide ervaring met best practices in de sector, en kunnen snel worden besteld en geïmplementeerd, waardoor ze het snelst rendabel worden.
  • Referentiearchitecturen van Active System die zijn gebaseerd op best practices in de sector om de ontwikkeling, implementatie, integratie en het beheer van Active System te vereenvoudigen en versnellen. We bieden zowel oplossingsreferentiearchitecturen, die voor specifieke werklasten geschikt zijn; en platformreferentiearchitecturen, die begeleiding bieden voor algemene virtuele computerplatforms.
  • De compatibiliteitsmatrix voor Active System helpt u op maat gemaakte maar combineerbare oplossingen voor een geconvergeerde infrastructuur te implementeren op basis van uw specifieke gebruiksscenario's of behoeften.
Naast deze implementatiemodellen bieden we een volledige reeks IT-services voor het Active System portfolio, inclusief consulting, implementatie, integratie, onderwijs, ondersteuning en beheerde services.